Gazete Vatan Logo

Survivor Gökhan Gözükan kimdir?

Televizyonun sevilen yarışma programlarından olan Survivor 2017’de gönüllüler takımında yer alan Gökhan Gözükan, gönüllüler takımının öne çıkan isimlerinden birisidir. Bir dönem modellik yapmış olan ve boks ile yakından ilgilenen, güçlü ve sportif bir vücut yapısına sahip bir yarışmacıdır. Peki Gökhan Gözükan kimdir?

Survivor Gökhan Gözükan kimdir?

Gökhan Gözükan yarışmada bir süre yaşmış olduğu sakatlıklar nedeniyle çok fazla yarışmaya katılamamış olsa da sakatlığından önce gösterdiği performans ile izleyicilerin dikkatlerini üzerine çekmiştir.

Survivor Gökhan Gözükan Kimdir? Tıkla Öğren!

Gökhan Gözükan Kimdir?

Gökhan Gözükan, 1983 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Bir dönem modellik yapmış olan Gökhan, vücut geliştirme sporlarının yanı sıra boks gibi sporlar ile de ilgilenmektedir. Gökhan Gözükan’ın sahip olduğu sportif ve güçlü vücut yapısıyla rakiplerinden daha güçlü bir rakip olarak ön plana çıkmaktadır. Bu nedenle de tehlikeli bir rakip olarak görülmektedir. 34 yaşında olan Gökhan, Survivor yarışmasına katılmadan önce 86 kilo ve 1.92 metre boyundaydı. Survivor yarışması için yapılan 300 bin başvuru arasından gönüllüler takımına seçilerek kendisi yarışmaya dahil olmuştur. Bir zamanlar Kaderimin Yazıldığı Gün adlı dizide de rol aldı. Diziyi takip edenler yarışmacıyı oradan da tanıyabilir.

Survivor 2017 yarışmasında hırsı ile ön plana çıkmakta olan gönüllüler takımı yarışmacısı Gökhan Gözükan, takım arkadaşı Volkan ile girdiği sert tartışma sonrasında dikkatleri üzerine toplamıştı. Yapılan liderlik kavgası sonrasında iki oyuncunun birbirleri hakkında bulundukları iddialar hem takım arkadaşlarını hem de ekran başında bulunan izleyicileri şaşırttı. Gökhan Gözükan, bir bale sanatçısı olan Seda İnci ile nişanlıdır. Survivor yarışmasına katılmadan önce sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak arkadaşları tarafından yapılmış olan başarı dileklerini kabul etti. Yarışma öncesinde son nefesine kadar mücadeleye sürekli devam edeceğini ifade eden Gökhan Gözükan, vücut geliştirme ve boks sporları dışında dijital reklam, web tasarım ve gayrimenkul gibi alanlar ile de ilgilenmektedir. Bunlar dışında kendisinin koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğu biliniyor. Gökhan Gözükan yarışmanın internet sayfasında yer alan bölüm üzerinden pek çok kişinin desteğini almaya devam etmektedir.

Haberin Devamı