Gazete Vatan Logo

Survivor'da Semih Öztürk ve Zafer Mete diskalifiye mi olacak?

Survivor 2016 tüm hızıyla sürerken Acun Ilıcalı Survivor'ın son bölümünde Semih Öztürk ve Zafer Mete arasında 'keşke olmasaydı çok üzücü bir durum' diyerek flaş bir gelişme olduğunu açıkladı. Peki Semih Öztürk ve Zafer Mete diskalifiye mi olacak? İşte ayrıntılar...

Survivor'da Semih Öztürk ve Zafer Mete diskalifiye mi olacak?

Acun Ilıcalı Survivor'ın son bölümünde Semih Öztürk ve Zafer Mete arasında 'keşke olmasaydı çok üzücü bir durum' diyerek flaş bir gelişme olduğunu açıkladı. Peki Semih Öztürk ve Zafer Mete diskalifiye mi oldu? İşte Acun Ilıcalı'dan flaş açıklama...

Acun Ilıcalı 'Survivor gönüllüler adasında şok bir gelişme var' diyerek Semih Zafer gelişmesini duyurdu. Gelen haberler Semih ile Zafer'in kavga ettikleri yönünde. Acun Ilıcalı Semih Zafer görüntüleri izleyip yarın özel bir ada konseyi yapacak. Semih ve Zafer arasından biri Survivor'dan diskalifiye olabilir.

SEMİH ZAFER OLAYI NEDİR ACUN ILICALI AÇIKLADI

Acun Ilıcalı Semih Öztürk ve Zafer Mete hakkındaki gelişmeleri şöyle açıkladı;

-"Hiç tasvip edemeyeceğimiz ve olmaması için çok çaba gösterdiğimiz bir olay yaşandı. Semih ve Zafer arasında. Şu anda Semih ve Zafer burda değil. Şu anda görüntüleri izleme şansımız olmadı. Malesef çok yorumda yapamıyorum. Oturup görüntülere bakılıp bir değerlendirme yapılması gerekiyor. Tek söyleyebileceğimiz bu akşam ikisi de sizinle olmayacak iki ayrı yerde olacaklar. Yarın görüntüleri seyredip ona göre bir karara varacağız. O kararı da acil durum konseyi yapıp orda size açıklarız. Hiç tasvip etmediğimiz bir gerilim vardı malefef bu gerilim başka bir boyuta geçti. Size verebileceğim bilgi şu anda bu kadar. Yarın akşam acil durum konseyi olacak. Görüntüler izleyip kararımızı verip size açıklayacağız. Şuandaki durum hemen karar verebileceğimiz durum değil'.

Haberin Devamı

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR?

Survivor gönüllüler takımındaki Semih Öztürk'ü izleyici Ütopya yarışmasından hatırlıyor. Fitneleri ile yarışmada meşhur olan Semih Öztürk Ütopya'nın kötü adamıydı.

Semih Öztürk Survivor adasından önce TV8 kanalında yayınlanan Ütopya yarışmasında yer almıştı.

Ütopya'da kendine sevgili yapan Semih Öztürk bir diğer yarışmacı Kurretülayn ile çıkmaya başlamıştı. Çift Ütopya'dan çıkınca evleneceklerini söylüyorlardı ancak şimdi kadar bu gerçekleşmedi.

Semih Öztürk Survivor adasından önce Tv8 kanalında yayınlanan Ütopya yarışmasında yer almıştı. Ütopya'da kendine sevgili yapan Semih Öztürk bir diğer yarışmacı Kurretülayn ile çıkmaya başlamıştı. Çift Ütopya'dan çıkınca evleneceklerini söylüyorlardı ancak şimdi kadar bu gerçekleşmedi.

Haberin Devamı

Semih ve Zafer'in Kaderi Cuma Akşamı Belli Olacak
Survivor'da birbirlerine giren Semih-Zafer kavgasında Acun Ilıcalı'nan kararı bekleniyor. Görüntülerin izlenmesinin ardından bu iki isim Survivor'dan diskalifiye olabilir.
Survivor adasında hiç beklenmedik gelişmeler yaşandı. Elemenin olduğu konseye 2 saat kala gönüllüler adasında Semih Öztürk ve Zafer Mete birbirine girdi. Semih Zafer kavgası, Acun Ilıcalı'nın deyimiyle istenmeyen şekilde sonuçlandı.
SURVİVOR'DAN KOVULABİLİRLER
Semihle Zafer arasındaki olay diskalifiye olmalarına sebep olabilecek kadar büyük kir kavgaydı. Şiddete varan kavga sebebiyle her iki yarışmacınında Survivor'dan kovulma ihtimalleri var. Semih ve Zafer kavgasının her anının kamera görüntüleri olduğu öğrenildi.
CUMA AKŞAMI DUYURACAK
Kimin haklı kimin haksız olduğuna Acun Ilıcalı görüntülere bakarak karar verrecek. Bu karar da olağanüstü toplanacak olan ada konseyinde açıklanacak. Acun Ilıcalı'nın aldığı Semih - Zafer kararı yarın yani 15 Nisan cuma günü Survivor yayınında duyurması bekleniyor. Semih Zafer arasındaki olayın kamera görüntüleri olduğunu Acun Ilıcalı açıklamıştı. Adadaki ekip Semih - Zafer kavgasının her anını kayda aldı. Haliyle bu görüntüler büyük merak konusu. Survivor'da Semih Zafer kavgasının görüntülerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı bilinmiyor.
ACUN ILICALI DUYURMUŞTU
Semih ile Zafer arasındaki kavgayla ilgili şok açıklamayı Acun Ilıcalı önceki günkü ada konseyinde yapmıştı.Acun Ilıcalı Semih Zafer olayıyla ilgili şu bilgileri vermişti: "Hiç tasvip edemeyeceğimiz ve olmaması için çok çaba gösterdiğimiz bir olay yaşandı Semih ve Zafer arasında. Şu anda Semih ve Zafer burda değil.Şu anda görüntüleri izleme şansımız olmadı.
"GÖRÜNTÜLERİ SEYREDİP KARARA VARACAĞIZ"
Malesef çok yorumda yapamıyorum. Oturup görüntülere bakılıp bir değerlendirme yapılması gerekiyor. Görüntüleri seyredip ona göre bir karara varacağız. O kararı da acil durum konseyi yapıp orda size açıklarız.
"GERİLİM BAŞKA BİR BOYUTA GEÇTİ"
Hiç tasvip etmediğimiz bir gerilim vardı malefef bu gerilim başka bir boyuta geçti. Size verebileceğim bilgi şu anda bu kadar. Yarın akşam (bu akşam) acil durum konseyi olacak. Görüntüler izleyip kararımızı verip size açıklayacağız. Şu andaki durum hemen karar verebileceğimiz durum değil."

Haberin Devamı

SEMİH ÖZTÜRK VE SEVGİLİSİNİN MASTÜRBASYON SKANDALI NEYDİ?

Haberin Devamı

semih öztürk kimdir mastürbasyon Semih Öztürk ve sevgilisi Kurratülayn Ütopya evindeki mastürbasyon skandalı ile hatırlanıyorlar. Semih Öztürk sevgilisinin kucağındaki görüntüleri ile olay yaratmıştı. Semih Öztürk ile sevgilisi Kurretülayn'ın mastüsbasyon görüntüleri hayli tepki çekmişti.

Ütopya'nın ardından Survivor gönüllüler takımıyla izleyici önüne çıkan Semih Öztürk tiyatro bölümü mezunu. 24 yaşında olan Semih Öztürk Ütopya yarışmasındaki 'karıştırıcı' rolünü adada üstlenmiş görünüyor. Sürekli strateji hesapları yapması ile bilinen Semih Öztürk Survivor adasında da bunu devam ettiriyor. Ütopya'dan farklı olarak bu kez kendine Gizem Kerimoğlu dışında taraftar bulabilmiş değil.

SURVİVOR ZAFER METE KİMDİR?

Survivor adasının saf çocuğu Zafer Mete kimdir? Survivor Zafer Mete, 8 Ocak 1992 tarihinde doğdu.

Survivor Zafer, İstanbul’da yaşamını sürdürüyor. Yeditepe Üniversitesi’nden mezun olan Survivor Zafer 'in iki kız kardeşi var. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Zafer Mete, Erenköy World Gym (B) takımında kaleci olarak forma giymiştir.