Gazete Vatan Logo

Survivor'da kim elenecek? Dokunulmazlık oyununda büyük mücadele

Survivor 2017'de nefesler tutuluyor. Yeni bölümleri ile çok hızlı başlayan Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynanacak. İlk dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Gönüllüler takımı artık çok daha hırslı. Survivor'da dokunulmazlık kimin olacak merak konusu..

Survivor'da kim elenecek? Dokunulmazlık oyununda büyük mücadele

Survivor 2017'de geçtiğimiz hafta ilk veda yaşandı. Adaya veda eden isim eleme potasına giren Fulya oldu. Yaşanan gelişmelerin ardından Survivor 2017'de bu hafta ödül ve dokunulmazlık oyunlarının sonuçları heyecanla bekleniyor. İşte Survivor 2017'ye ilişkin merak edilen tüm soruların yanıtları...

Survivor 2017'ye veda eden ilk isim belli oldu!

Survivor'a ilk hafta veda eden isim belli oldu. Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden ve dört eleme adayı çıkaran Gönüllüler takımından Fulya adaya veda eden ilk isim oldu.

'Denisa Fulya'dan önce elenmeliydi'
Survivor Panorama'da Eda Akkaya, Denisa'nın Fulya'dan önce elenmesi gerektiğini söyledi.
Acun Ilıcalı haftanın en başarılı iki ismini açıkladı!
Acun Ilıcalı Survivor 2017'nin ilk haftasında oyunlardaki başarısıyla rakiplerini geride bırakan en başarılı erkek ve en başarılı kız yarışmacıyı konseyde açıkladı.
Tarık Mengüç'ü kime benzettiler?
Survivor Panorama'da Hakan Hatipoğlu, Tarık Mengüç'ü dokunulmazlık sembolüne benzettiğini söyledi.
Survivor'a 3 yeni yarışmacı
Survivor 2017'ye Fulya'nın vedasının ardından 3 yeni yarışmacı dahil oldu. SMS oylamasına göre 4 isim arasında yapılan oylama ile Fatih Hürkan, Sadin Bakır ve Anıl Karakurt, Survivor 2017'ye katıldı. Fatih Hürkan'ın Ünlüler Takımı'na girdiği Survivor 2017'de Sadin Bakır ve Anıl Karakurt ise Gönüllüler Takımı'na girdiler.
Fatih Hürkan kimdir?
Fatih Hürkan, 14 Eylül 1971 yılında İstanbul'da doğmuştur. İTÜ Makina Mühendisliği bölümü mezunu olan Fatih Hürkan, 1998'de Best Model of Turkey'de 2. seçildi ve mankenliğe başladı. 1998'de başrolünü Emrah'ın oynadığı Unutabilsem (Kaya Ererez/TV) dizisinde küçük bir rolle ilk kez kamera karşısına geçti. Bulut Bey ile başrole geçti, daha sonra kötü adam rollerinin aranan ismi oldu.
Bir süre Şahika Tekand Studio'sunda oyunculuk eğitimi aldı. Tevfik Gelenbe Tiyatrosu'nda Aman Hayret, Biraz Gayret oyunuyla da sahnede profesyonel oldu. Kral TV'de sunuculuk yaptı ve 100'ün üzerinde Reklam filminde rol aldı. 2 sinema filminde yer aldı.
Sadin Bakır kimdir?
Sadin Bakır, 1986'da Amasya'da doğdu. Aslen Gaziantep'lidir. Gaziantep Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünden mezun. Çocukluğundan itibaren güreş sporuyla ilgilenmektedir. Sadin Bakır, güreşin hayatındaki yerini 'güreş benim için dedelerimden kalan bir mirastır' şeklinde anlatmaktadır.
2002 yılında Ukrayna'da yapılan yıldızlar Greco Romen güreş Avrupa şampiyonasında Türkiye'ye bir altın madalya kazanıran Sadin Bakır, 2005 yılında Litvanya'da yapılan gençler dünya güreş şampiyonasında da bronz madalya almıştır. 8 yıldır beden eğitimi öğretmenliği yapan Bakır, İBB Spor Kulübü'nde antrenörlük yapmaktadır. Sadin Bakır, aktif spor hayatına yağlı pehlivan gurescisi olarak devam ettirmektedir.
Sadin Bakır, Survivor'a katılma amacını: 'Çünkü hayatım boyunca zor ve Çetin şartlarda mücadele ettim ve bu yarismaninda bana uygun oldugunu düşünerek katılmak istedim. Yeteneklerimi sergileyip basarilarima bir yenisini daha eklemek istiyorum.' şeklinde anlatmıştır.
Anıl Karakurt kimdir?
Anıl Karakurt İstanbul'da yaşıyor. Sivil Havacılık sektöründe çalışan Anıl Karakurt Survivor'a katılma amacını; 'Normalde uçlarda yaşamayı, adrenalini ve riski çok severim. Anıl'ın dünyasını Survivor'da göstermeye geldim.' şeklinde anlatmaktadır.

Haberin Devamı