Gazete Vatan Logo

Survivor'da bu akşam büyük gerginlik yaşanacak! 55. yeni bölüm tanıtımı...

Survivor'da bu akşam büyük gerginlik yaşanacak. Survivor'ın yayınlanan 55. yeni bölüm tanıtımında heyecan dorukta... Peki Ümit Karan neden sinirleniyor ve gerilim yaşanıyor? Acun Ilıcalı'nın Survivor 2018 ile ilgili flaş açıklaması da gündeme oturdu.

Survivor'da bu akşam büyük gerginlik yaşanacak! 55. yeni bölüm tanıtımı...

Survivor bu akşam da izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Survivor yeni bölüm fragmanındaki sahneler heyecan ve merak uyandırdı. Yarışmanın seyrine dair yapılan açıklama ise herkesi şoke edecek. İşte ayrıntılar...

SURVİVOR 55. YENİ BÖLÜM TANITIMI

ACUN ILICALI'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Bugünkü olay şu yarın akşam bir konsey olacak. Seyircilerimiz sembol finallerini seyredecek onun sonrasında akşam konsey olacak bu konseyde toplu oylama yapılacak bunun sebebi de bundan sonra Dominik’te sadece 1 kez daha oylama yapılacak. Hızlandırılmış çekimler öncesinde bir oylama daha yapılacak. Başka da oylama yapılmayacak. Bunun sebebi sizi destekleyenlerin bir akşamlık oylamada bize olan başvurulardan en önemli olan bu o akşam ekran başında olamama ihtimali ulaşamama ihtimali ya da o akşam ki oylamanın değişkenliği yüzünden herhangi bir yarışmacının mağdur olma ihtimali.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta eleme potasında Sahra, Mustafa Kemal ve Adem eleme potasında yer alıyor. Dün akşam yapılan konseyde en az SMS oyunu alarak yarışmaya veda eden isim belli oldu. Bu hafta Survivor'da elenen isim Sahra Işık oldu.

Haberin Devamı