Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor 2020 Aycan Yanaç kimdir?

Survivor 2020 Aycan Yanaç kimdir?

Survivor Aycan hayatıyla izleyenler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Survivor 2020'ye veda eden Survivor Aycan merak ediliyor. A Milli Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen Survivor Aycan, forvet mevkisinde oynamaktadır. Peki, Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Survivor 2020 Aycan Yanaç kimdir?

Survivor'da bu akşam iletişim oyunu ve eleme heyecanı yaşandı. İletişim oyununu kazanan takım 10'a 6 Ünlüler takımı oldu ve aileleriyle telefonda görüştüler. Bilindiği üzere dört dokunumazlık oyununu da kaybeden Ünlüler takımının tamamı eleme adayı oldu. Yarışmaya veda eden isim olarak Aycan Yanaç açıklandı. Peki, Survivor Aycan kimdir? Aycan Yanaç kaç yaşında, nereli ve iş yapıyor? İşte merak edilen detaylar...

SURVİVOR AYCAN YANAÇ KİMDİR?

21 Kasım 1998 yılında Almanya Nünberg'de doğan genç sporcu, futbola Nünberg ile başlamış ve daha sonra Köln'de devam etmiştir.

Türkiye kadın U-19 takımına kabul edilen Yanaç, ilk kez 4 Ağustos 2015'te Bosna-Hersek'e karşı UEFA Geliştirme Turnuvası maçında oynamıştır.

2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin iki maçında yer alan Yanaç, 7 Nisan 2018'de Estonya ile dostluk maçında Türkiye kadın milli takımına ilk kez çağrılmıştır.

Ülkemizde A Milli Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen sporcu, forvet mevkisinde oynamaktadır.