Gazete Vatan Logo

21 Mart Salı akşamı Survivor’da kim elendi? (Survivor İletişim Ödülü yarışmasını hangi takım kazandı?)

Survivor’ın son ada konseyinde kimin elendiği nihayet belli oldu. Ünlüler takımının ada konseyindeki eleme gecesinde eleme potasına giren 4 isim Şahika, Sedat, Pınar ve Furkan’ın arasından en az SMS oyunu alan Çılgın Sedat Survivor’dan elendi. Son bölümde Bil Bakalım yarışmasındaki performansıyla ödülü kazanan Pınar olurken, İletişim Ödülü yarışmasını ise gösterdikleri mücadele ile gönüller takımı kazanmış oldu.

21 Mart Salı akşamı Survivor’da kim elendi? (Survivor İletişim Ödülü yarışmasını hangi takım kazandı?)

Survivor’da 9. hafta son bölümde Bil Bakalım oyunu ile başladı. Oyunda finale Furkan ile Pınar kaldı ve kıyasıya bir mücadele ortaya kondu. Pınar 3 soru içinde 2’sini bilerek yarışmanın kazananı oldu. Pınar’ın Bil Bakalım yarışması ödülü çikolatalı kek barı oldu. Pınar, 2,5 aydır çikolata yiyemediği için bu ödülü büyük bir sevinçle karşıladı. Heyecanla beklenen Survivor ada konseyide ise haftanın elenen ismi açıklandı. Survivor sms sıralaması sonucunda en az oyu alan Sedat Kapurtu (Çılgın Sedat) Survivor'dan elendi.

SURVİVOR KİM ELENDİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Survivor’ın 9. haftasındaki son yarışmasında ise ödül arkadaşlardan gelen mektuplar ile 2 kilo bulgur olacaktır. Gönüllüler takımı ile ünlüler takımı arasında iletişim ödülünü kazanmak için kıyasıya bir rekabet yaşandı. Gönüllüler takımı son yarışmalarda olduğu gibi bu yarışmada da iletişim ödülünü 2-0 gibi ezici bir skor ile kazandı. Gönüllüler takımının iletişim ödülünde arkadaşlarından gelen mektuplar vardı. Yarışmacılar arkadaşlarından gelen mektupları okurken duygusal anlar yaşandı.

Ünlüler takımında ise ada konseyi bir eksik ile yapıldı. Serhat Akın konsey öncesinde rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldığında ada konseyine katılamadı. Ada konseyinde performans ödülleri de sahiplerini buldu. En iyi performans sergileyen yarışmacılar olarak birincilik ödülü gönüllüler takımından Volkan’a giderken, ikincilik ödülünün sahibi ise ünlüler takımından Serhat oldu. Kızlar da en iyi performans sergileyen yarışmacılar olarak ödülün sahipleri gönüllüler takımından Tuğçe ve Elif oldu. Performans ödülü olarak yarışmacılara çay ve simit verilecek.

Performans ödülü sahiplerini bulduktan sonra ada konseyinde eleme kısmına geçildi. Ada konseyinde ünlüler takımından Şahika, Furkan, Sedat ve Pınar arasından en az SMS oyu alan Sedat, Survivor adasına veda etti.


SURVİVOR ELEME GECESİ NELER OLMUŞTU?

Survivor’da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı ikinci defa dokunulmazlık oyununu oynamak için karşı karşıya geldi.
Eleme oylamasında elenmek üzere 2 kişinin isminin söyleneceği dokunulmazlık oyununda kazanan takım gönüllüler takımı oldu. Bunun sonucunda ada konseyinde aralarından bir kişiyi daha eleyecek takım ünlüler takımı oldu. Her geçen hafta performansı kötüleşen ve yine aralarından bir kişiyi elemek zorunda kalan ünlüler takımında birleşme partisine çok kısa bir süre kala motivasyon iyice bozuldu.

Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından kendi aralarında oynanacak bireysel dokunulmazlık oyununa geçti. Bireysel dokunulmazlık oyunun gösterdiği üstün performans ile Sabriye kazandı.

Eleme konseyinde Sabriye elenmesi için Furkan’ın ismini verdi. Adem ise yeniden Sedat’ın ismini verdi. Ünlüler takımı arasında yapılan oylamada ise en fazla ismi yazılan kişi Pınar oldu. Bunun sonucunda eleme potasına giren kişilerden olan Şahika, Furkan, Sedat ve Pınar arasında halk oylamasında en az SMS oyu alan kişi Survivor adasına veda etti.

Haberin Devamı

SEDAT KAPURTU KİMDİR?

Haberin Devamı

Çılgın Sedat olarak tanınan Sedat Kapurtu aslen Sivaslıdır. 16-17 yaşlarındayken mahalle arasında futbol oynayarak spora yönelen Sedat Kapurtu'nın kardeşi Vedat Kapurtu (d.1978) da futbolla ilgilenmektedir. Futbol kariyerine nokta koyarak müzik alanında çalışmalar yapan Sedat Kapurtu'nun kardeşi ise profesyonel futbolcu olarak kalecilik yapmaya devam etmektedir.

Haberin Devamı

Sedat Kapurtu, 4 sene Kadıköy Halk eğitim merkezinde eğitim aldıktan sonra Şan bölümü okudu. Tar ve Cümbüş çalmaya başlayan Sedat Kapurtu'ya 17 yaşında hocası cümbüş hediye etmiştir. Hocasının aynı yıl vefat etmesinin ardından evlatları, cümbüşü babamızdan yadigar diyerek almışlardır. Çok iyi bir cümbüş ustası olabilecekken yaşadığı bu durumun ardından Sedat Kapurtu sazına küsmüş bu tarihin ardından cümbüşü eline hiç almamıştır. İyi bir müzik kulağına sahip olan Çılgın Sedat, bağlama, davul, bateri, klavye, kanun çalabilmektedir.

Müzik alanındaki yoğun temposunun yanı sıra spordan da geri durmayan Çılgın Sedat, yıllarca karate, kickbox, teakwando sporu ile ilgilenmeyi sürdürmüştür. 1 Eylül 2008 tarihinde Zeytinburnuspor’da profesyonel futbolculuğa başlamıştır. 1 Temmuz 2011 tarihine kadar devam ettikten sonra futbola veda eden Çılgın Sedat, 2 sene Zeytinburnu’nda 3 sene de amatör olarak sürdürdüğü futbol hayatını noktaladı. Çılgın Sedat, aynı zamanda Muaythai hakemliği de yapmaktadır.
Küçük yaşta katıldığı ses yarışmasında ikinci olan Çılgın Sedat, kuaförlükten futbola, futboldan şarkıcılığa, şarkıcılıktan smackdown'a birçok meziyeti olan bir isimdir.

Haberin Devamı

Çılgın Sedat, 2005 yılında Özlem Kapurtu ile evlendi. Siraç (d.2006) adında bir engelli ve Yağız Kapurtu adında 2 oğlu vardır.
2014 yılında “Çılgın Sedat İle Çılgın Show” adında her pazartesi ekranlarda yer aldı.

2015 yılında eşi Özlem Kapurtu ile beraber sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı “Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışmasına katıldı. Çılgın Sedat, 2016 yılında Mersin'de “Club Çılgın” adı ile bir eğlence mekanı açmıştır. Yaklaşık 6 ay önce açtığı bu yer 11 Ekim 2016 tarihinde çıkan bir yangın neticesinde kül olmuştur.