Gazete Vatan Logo

Survivor 2017'de hangi yarışmacı elendi! Elenen isim konseyde konuştu

Survivor 2017'de heyecan dolu eleme gecesi yaşandı. Survivor 2017'de 4 ismin eleme potasında olduğu konseyde elenen yarışmacı belli oldu. Elenen yarışmacının veda konuşması izleyicileri ekran başına kilitledi. İşte Survivor 2017 eleme gecesinde yaşananlar ve elenen yarışmacının açıklaması...

Survivor 2017'de hangi yarışmacı elendi! Elenen isim konseyde konuştu

Survivor 2017 yoluna dolu dizgin devam ediyor. TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunumu ile izleyicilerle buluşan Survivor 2017'de elenen yarışmacı açıklandı. 4 yarışmacının eleme potasında olduğu Survivor 2017 son konseyinde elenen isim kim oldu? Sabriye, Erdi, Fatih, Sadin isimlerinin eleme adayları olduğu Survivor 2017 konseyinde yaşananlar haberimizde yer alıyor...

Survivor 2017'ye veda eden isim belli oldu!

Survivor 2017'de bir eleme konseyi daha geride kaldı. Elemeye çıkan 4 isimden biri olan Sadin yarışmaya veda etti.

Elenen ismin son sözleri ne oldu?

Survivor 2017'ye veda eden isim olan Sadin, adaya şiir okuyarak veda etti.

Acun Ilıcalı'dan o isme uyarı geldi!

Oyun alanında Furkan'la yaşadığı tartışmada uygunsuz sözler sarf eden Adem'e, Acun Ilıcalı'dan uyarı geldi.

Ünlüler adada yaşanan tartışmaları konseyde masaya yatırdı!

Ünlüler takımı arasında başta Furkan ve Adem olmak üzere yaşanan tartışmalar konseyde gündeme geldi. Yarışmacılar düşüncelerini konseyde paylaştı.

Acun Ilıcalı haftanın en başarılı isimlerini açıkladı!

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, Survivor 2017'nin 6. haftasında oyunlarda en başarılı olan yarışmacıları açıkladı.

Ödüle gözyaşlarıyla kavuştular! Gönüllüler'in duygu dolu anları...

İletişim ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımı ailelerinden gelen resimli mesajları görme şansı yakaladı. Yarışmacılar o anlarda gözyaşlarını tutamadı.

HAKAN HATİPOĞLU SURVİVOR BÜYÜK FİNALİNDE YER ALACAK 3 İSMİ AÇIKLADI!
Hakan Hatipoğlu, 'Survivor 2017' yarışmasının Kıbrıs'ta yapılacak büyük finalinde yer alacak isimler hakkında canlı yayında flaş bir tahminde bulundu. Hakan Hatipoğlu, TV8'de ekranlara gelen 'Survivor Panorama' programında, Kıbrıs'ta gerçekleşecek büyük finale gideceğini düşündüğü 3 yarışmacıyı açıkladı.
"İLHAN MANSIZ'I ŞİMDİDEN YAZ FİNALE"
Hakan Hatipoğlu, "Yüzde yüz finalde olacak bir isim var. İlhan Mansız'ı şimdiden yaz finale. Bence son 5 için 3 ismi belli; İlhan Mansız, Adem Kılıççı ve Sema Apak. Yüzde 99 Kıbrıs'talar, bunlar banko. Zaten bunların olmaması Survivor'ın doğasına aykırı. Adem vicdani ve duygusal tarafıyla, biraz da performansıyla hak ediyor. İlhan Mansız liderliği ve karizmasıyla hak ediyor. Sema da gerçekten performansıyla Survivor finaline yakışıyorlar" ifadelerini kullandı.
SADİN BAKIR KİMDİR?
Sadin Bakır, 1986'da Amasya'da doğdu. Aslen Gaziantep'lidir. Gaziantep Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünden mezun. Çocukluğundan itibaren güreş sporuyla ilgilenmektedir. Sadin Bakır, güreşin hayatındaki yerini 'güreş benim için dedelerimden kalan bir mirastır' şeklinde anlatmaktadır.
2002 yılında Ukrayna'da yapılan yıldızlar Greco Romen güreş Avrupa şampiyonasında Türkiye'ye bir altın madalya kazanıran Sadin Bakır, 2005 yılında Litvanya'da yapılan gençler dünya güreş şampiyonasında da bronz madalya almıştır. 8 yıldır beden eğitimi öğretmenliği yapan Bakır, İBB Spor Kulübü'nde antrenörlük yapmaktadır. Sadin Bakır, aktif spor hayatına yağlı pehlivan gurescisi olarak devam ettirmektedir.
Sadin Bakır, Survivor'a katılma amacını: 'Çünkü hayatım boyunca zor ve Çetin şartlarda mücadele ettim ve bu yarismaninda bana uygun oldugunu düşünerek katılmak istedim. Yeteneklerimi sergileyip basarilarima bir yenisini daha eklemek istiyorum.' şeklinde anlatmıştır.

Haberin Devamı

SURVİVOR 2017 PUAN TABLOSU

Haberin Devamı