Gazete Vatan Logo

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! MPİ bilet sorgulama

Süper Loto 515. hafta çekilişi az önce Milli Piyango idaresi tarafından gerçekleştirildi. Süper Loto'da büyük ikramiye 8. kez devretti. İşte Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Süper Loto'da bu hafta kazandıran numaralar...

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! MPİ bilet sorgulama

Milli Piyango idaresi tarafından gerçekleştirilen Süper Loto çekiliş sonuçları az önce açıklandı. 8. kez devreden Süper Loto'da bu hafta kazandıran numaralar 4,9,26,30,37, 50 olarak belirlendi.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto kuponunda 6 adet kolon yer alır. Kolonlar 1'den 54'e kadar sayılardan oluşur. Her klon içerisinden 6 tane sayı seçilerek işaretlemesi yapılır. Çekiliş için doldurulan kolonların her biri için ücret alınır. Kolonlar üzerine işaretlemeler kırmızı kalem ile yapılmamalıdır. İşaretleme işlemi dik olarak yapılmalıdır. Çekiliş için doldurulan kolon iptal edilmek istenirse, kolon altında bulunan iptal kutucuğu işaretlenmelidir. Süper Loto kuponu doldurma işlemi sona erdikten sonra, kupon arkasına ad ve soyad yazılarak imza atılmalıdır. Yapılacak bu işlem, ikramiye kazanılması durumunda kanıt niteliği taşır.