Gazete Vatan Logo

Süper Loto çekilişi sonuçları açıklandı! - (Süper Loto 24 Ağustos 2017)

Süper Loto çekilişi sonuçları açıklandı. 24 Ağustos 2017 Süper Loto sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından belli oldu. Büyük ikramiye devredecek mi merak konusuydu. Süper Loto çekilişi sonuçları sorgulamak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz...

Süper Loto çekilişi sonuçları açıklandı! - (Süper Loto 24 Ağustos 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta düzenlenen Süper Loto çekilişinde kazandıran numaralar belli oldu. Binlerce kişi bunu bekliyordu..

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SÜPER LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Süper Loto çekilişinde 3, 4, 5 ve 6 bilen talihliler ikramiye almak için hak kazanırlar. Çekiliş sonucunda ikramiye almaya hak kazanan talihli kişilerden;

3 bilenler ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilenler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilen talihliler ise Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nden ikramiyelerini alabilirler.

Süper Loto çekilişinde 6 bilen kimse çıkmazsa büyük ikramiye tutarı bir sonraki haftaya devreder. İkramiye almak için hak kazanan talihliler ikramiyelerini bir yıl içinde almalıdır. Bir yıl içinde alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan Süper Loto ikramiyeleri için de ödeme işlemi yapılmaz. Bu ikramiye tutarları, Milli Piyango İdaresi'ne gelir olarak kayıt edilir. Milli Piyango şubeleri tarafından veya loto bayileri tarafından talihli kişilere ödenecek olan ikramiyelerin süreleri de Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenir.

Haberin Devamı

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto kuponu 6 kolondan oluşur. Kolonların her birinde 1'den 54'e kadar sayılar yer alır. 54 sayı içerisinden 6 sayı seçilir ve işaretlenir. Böylece kuponda bir kolon oynanmış olur. Oynanan her kolon için ücret alınır. Kolon üzerinde sayı işaretlemesi yapılırken kırmızı kalem kullanılmamalı ve işaretleme işlemi dik olarak yapılmalıdır. İptal edilmek istenen kolonlar için de kolon altında yer alan iptal kutucuğunun işaretlenmesi yeterlidir. Süper Loto kuponu oynandıktan sonra, kuponun arka kısmına ad ve soyad yazılarak imzalanmalıdır. Bu işlem ikramiye kazanılması durumunda kanıt niteliği taşır. Süper Loto çekilişleri için katılımlar, Milli Piyango İdaresi tarafından yetki verilen yerler aracılığı ile yapılmalıdır. Aksi halde ikramiye ödemesi gerçekleştirilmez.