Gazete Vatan Logo

Stride Rite’dan yeni yıl müjdesi...

Yaşasın yeni yıl geliyor! Çocuklar için eğlence ve hediye zamanı. Miniklere yeni yılda ne hediye alacağınıza karar vermeden önce, geniş ürün gamıyla dikkat çeken Stride Rite koleksiyonuna mutlaka göz atmalısınız. Stride Rite, Aralık ayı boyunca tüm çocukları %50’ye varan indirimle sevindirirken, ikinci ürüne artı %20 indirim fırsatı da sunuyor.

Stride Rite SRT Ice Princess’in kürklü iç astarı ile minik ayaklar sıcacık! Model, pembe detaylarıyla minik kızların dikkatini çekerken, yuvarlatılmış kenarları sayesinde düşme ve tökezlemeleri de azaltıyor.

Stride Rite mağazalarında satılan ve ABD’nin en iyi koşu ayakkabı markalarından biri olan Saucony’nin Girls' Grid Flex modeli ile kızınz son derece havalı ve şık!

Stride Rite SRT Toby kolay açılıp kapanabilen cırtlı bantı ve esnek bağcıklarıyla oğlunuza ihtiyacı olan konforu sunuyor. Model, tabanında yer alan SRT (Algı Topları Teknolojisi) sayesinde çocuğunuzun kas ve kemiklerine doğru noktalardan destek veriyor.

Marvel By Stride Rite koleksiyonundan Stride Rite Web Slinger, Örümcek Adam'ı çocuğunuzun ayağına getiriyor. Ayakkabının üzerindeki örümcek ağları, çocuğunuza kendisini süper kahraman gibi hissettiriyor.

İndirimden faydalanmak için size en yakın Stride Rite mağazasına gitmeniz veya tek yetkili online satış kanalı www.takatuka.com adresini ziyaret etmeniz yeterli. Acele edin, yalnızca 01-31 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak bu fırsatı kaçırmayın.

Haberin Devamı