Gazete Vatan Logo

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 6 Temmuz Perşembe

STAR TV’nin 6 Temmuz Perşembe gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Aramızda Kalsın isimli dizi ile başlıyor ve birbirinden farklı programlar ile gün boyu devam ediyor. Bugünün akşam kuşağında ise yeni başlayan dizilerden olan Ateşböceği dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. STAR TV’nin 6 Temmuz Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 6 Temmuz Perşembe

STAR TV’nin 6 Temmuz Perşembe gününe ait yayın akışı saat 05.00’da Aramızda Kalsın isimli dizi ile başlıyor. Dizide iki çocuk annesi olan ve evliliğinin 12. yılında olan Yadigar’ı kötü bir sürpriz beklemektedir ve o gün Yadigar çocuklarıyla birlikte evi terk eder. Ardından ise Hayat Bazen Tatlıdır isimli dizinin tekrar bölümlerinden birisi ekranlara gelecek.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.30’da ekranların en lezzetli programlarında olan Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası programı başlayacak. Ülkemizdeki farklı lezzetleri, yörelerin kendilerine has yemeklerini ve daha birçok kültürü bu programdan öğrenebilirsiniz. Ardında ise yeni başlayan dizilerden olan Dolunay dizisinin tekrar bölümlerinden birisi başlayacak. Ferit, işindeki düzenini evinde de aramakta olan bir iş adamıdır. Evinde düzenli bir aşçı bulunmaktadır. Fakat Ferit’in titizliği yüzünden hiçbir aşçı evde uzun süre kalamaz. Nazlı ise Gastronomi bölümünde okuyan bir öğrencidir. Para kazanabilmek için iş aramaktadır. Bu ikisinin yolu da Ferit’in mutfağında kesişir.

Haberin Devamı

13.00’da eski dizilerden olan Kiralık Aşk dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak. Ardından ise İstanbullu Gelin dizisinin tekrar bölümlerinden birisi Star TV ekranlarında olacak.

18.45’te Star Haber ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde dünyada ve ülkemizde meydana gelen olaylar ayrıntıları ile birlikte bu haber kuşağında ekrana getirilecek. Akşam kuşağında ise yeni başlayan dizilerden olan Ateşböceği dizisi yer alıyor. Barış başarılı bir boşanma avukatıdır, Aslı ise deli dolu bir taksi şoförü. Şimdi ikisi aynı çizgi üzerinde adım atacaktır.

Ateşböceği dizisinden hemen sonra bir dizinin tekrar bölümü ekranlara gelecek daha sonra ise Aşka Tutsak dizisinin eski bölümlerinden birisi yayınlanacak.