Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var?- 4 Ağustos Cuma

Star TV 4 Ağustos Cuma günü yayın akışı Kaçak Gelinler yerli dizisiyle başlıyor. Ardından Aramızda Kalsın ve Hayat Bazen Tatlıdır dizileri de sırasıyla yayınlanıyor. Öğle vakitlerine doğru Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası yayın akışında yerini alıyor. Lezzetin Haritasından sonra ekrana Dolunay ve Kiralık Aşk dizilerinin tekrar bölümleri geliyor. Yayın akışının devamında Aile Şerefi yerli dram filmi Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Akşam kuşağında ise Star TV ekranlarının en çok sevilen yarışma programı Çarkıfelek yeni bölümüyle yayına giriyor. 4 Ağustos Cuma Star TV yayın akışının tüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var?- 4 Ağustos Cuma

06.00’da yerli dizi Kaçak Gelinler tekrar bölümü Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Bu bölümde önemli gelişmeler ekrana geliyor, Şebnem’in başına gelenler tüm izleyicileri şaşırtacak diyebiliriz. Kaçak Gelinler bittikten sonra ekrana Aramızda Kalsın yerli dizisinin tekar bölümü geliyor. Aramızda Kalsın’ın bu bölümünde Hüsne ve Bahattin’in komik anlarını herkesi güldürüyor. Aramızda Kalsın dizisinin tekrar bölümünün ardından ekrana Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin tekrar bölümü geliyor. Bir gençlik dizisi olarak ekrana gelen dizinin bu bölümünü mutlaka izlemelisiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.30’da Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Ezgi Sertel Lezzetin Haritası programında ülkemizin gelenek ve göreneklerini, yemek kültürünü izleyicilere aktarıyor. Ezgi Sertel gittiği yörelere özgü yemekleri de ekranlara getiriyor ve yemeklerin nasıl yapıldığı gösteriliyor. Lezzetin Haritası programından sonra ekrana Star TV ekranlarının çok izlenen dizileri arasında bulunan Dolunay’ın tekrar bölümü yayınlanıyor. 13.00’da Star TV ekranlarında yerli dizilerin tekrar bölümleri hız kesmeden devam ediyor. Kiralık Aşk yerli dizisinin tekrar bölümü 13.00’da Star TV ekranlarına geliyor. Kiralık Aşk’ın bu bölümünde Ömer kendini Türkan’a anlatmaya çalışıyor. Bakalım, Ömer bu çabasında başarılı olabilecek mi?

Haberin Devamı

16.30’da Aile Şerefi adlı yerli sinema filmi Star TV’de yayınlanıyor. 1976 yapımı olan filme tam bir dram filmi diyebiliriz. Kıt kanaat geçinen bir ailenin hikayesini anlatan filmin olay örgüsü çok güzel işlenmiş. Aile Şerefi’i 16.30’da Star TV ekranlarında sakın kaçırmayın! Aile Şerefi’nin ardından Star Haber ekrana geliyor. Türkiye’de olan biten her şeyin objektif bir şekilde aktarıldığı Star Haber 18.45’te Star TV’de!

20.00’da Mehmet Ali Erbil’in sunumuyla Çarkıfelek yeni bölümüyle Star TV ekranlarında yayına giriyor. Yarışmacıların ödülleri alabilmek için kıyasıya çarpıştığı yarışmada eğlence de hiç bitmiyor. Yarışmada büyük ödül için son olarak telefon bağlantısıyla yarışmacıya bağlanılıyor. Yarışmacı eğer sorulan soruyu doğru cevaplar ve şansı yaver giderse büyük ödül arabanın sahibi oluyor.

Haberin Devamı

22.30’da Ateşböceği yerli dizisinin tekrar bölümü yayınlanacaktır. Yayın akışının devamında da Star TV dizilerinden bazılarının tekrar bölümlerine yer verilmiştir.