Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 28 Haziran Çarşamba

Star TV’nin 28 Haziran Çarşamba günkü yayın akışı erken saatlerde Aramızda Kalsın isimli yerli dizinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor ve gün boyunca da eğlenceli akış ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Sucu Kamil isimli sinema filminin gösterimi yer alıyor. Star TV’nin 28 Haziran Çarşamba günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 28 Haziran Çarşamba

Star TV’nin 28 Haziran Çarşamba gününe ait yayın akışı saat 05.30’da Aramızda Kalsın isimli dizinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor. Dizi, Antepli 2 çocuk annesi Yadigâr’ın başından geçenleri konu alıyor. Yadigâr, evliliğinin 12. senesinde kötü olaylar yaşar ve evi terk eder. Sonrasında ise başına gelmedik kalmaz. Ardından ise Aşka Tutsak dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ekranlara gelecek.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.30’da Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası programı başlayacak. Bu programda ülkemizin dört bir yanından lezzetler tanıtılıyor ve kültürel değişimler gözleniyor. Ardından ise Son Hıçkırık isimli yerli sinema filmi ekranlara gelecek. Film Türk sinemasının en güzel aşk filmlerinden bir tanesi olarak görülüyor.

13.15’te eski dizilerden olan Yüksek Sosyete dizisi yayınlanacak. Zengin kız ev fakir oğlan konusu üzerine kurulmuş olan dizide her şey baştaki bir karışıklıkla başlıyor. Ardından ise İstanbullu Gelin dizisinin tekrar bölümlerinden birisi Star TV ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

18.45’te Star Haber ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde hem ülkemizde hem de dünyada meydana gelen önemli olaylar ayrıntıları ile birlikte bu bültenden aktarılacak. Bugünün akşam kuşağında ise Sucu Kamil isimli yerli sinema filmi yer alıyor. Sucu Kamil, mahallede herkesin tanıdığı birisidir. O da kalbini kaptırdığı ve sevdiği kıza bir akşam yemeği ısmarlamak ister. Merve bunu kabul eder fakat sonrasında olaylar ikisinin de istediği gibi gitmez. Sırf hesabı ödemek için sucu Kamil elinden geleni yapacaktır.

Sucu Kamil isimli sinema filminden hemen sonra ise Tehlikeyle Flört isimli yerli sinema filmi Star TV ekranlarında yer alacak. Ardından ise Entelköy Efeköy’e Karşı isimli film başlayacak.