Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Haziran Pazar

24 Haziran Pazar gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geçecek. Sevilen renkli dizinin tekrarını seyrederek mükemmel bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise seçim durumunu ekranlarınızdan takip edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyun!

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Haziran Pazar

Sabah saatlerinde “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı yeli fenomen dizinin son bölümünü bir kez daha izleme şansı elde edeceksiniz. Son bölümü kaçıranlardansanız hafta sonu sabahı bu tekrar bölümü seyretmeyi unutmayın. Ardından saat 09:45’de “Ali Kundilli” adlı yerli sinema filmi sizlerle olacak. Filmin tekrar bölümünü seyrederek güzel bir sabah geçirebilirsiniz. Eski dizinin tekrar bölümünü seyrederek güzel bir hafta sonu sabah keyfine devam edebilirsiniz. 12:00’da “Kalbimin Sultanı” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına geçecek. Gün ortasında dizi keyfi yapmak isterseniz bu ekranlara yeni gelen dizinin tekrarını sakın kaçırmayın. 14:45’de “Yedi Bela Hüsnü” adlı yerli sinema filmi sizlerle olacak. Yerli sinema filmini izlerken hem bol bol eğlenebilir hem de gün ortanıza hareketlilik katabilirsiniz. 16:30’da “Eğlendirme Dairesi” adlı skeç programı ekranlara dahil oluyor. Komedi dolu skeçleri seyrederken hem bol bol gülebilir hem de gün ortanızın daha renkli geçmesini mümkün kılabilirsiniz.

Haberin Devamı

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 17:30“Star Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini ve detaylarını ayrıntıları ile birlikte ekranlarınızdan izleyebilirsiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan politikaya kadar tüm gündem başlıklarına ait gelişmeler sizlerle olacak. Hemen ardından da seçime dair gelişmeleri öğrenme imkanı elde edeceksiniz.

00:30’da “Kalbimin Sultanı” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın devam edecek. Fenomen dizi, son bölümü ile tüm izleyenlerini bir kez daha ekranları başına topluyor. 02:45’de “Avrupa’dan Anadolu’ya” adlı yaşam programı sizlerle buluşuyor. Birbirinden lezzetli yemek tarifleri sunan program ile diyar diyar farklı memleketlerin lezzetleri ile tanışma imkanı bulabileceksiniz. 04:00’da “Türk Müziği” adlı yayın ile müzik ziyafetine doyacaksınız. Türk müziği sevenlerdenseniz hafta başına giriş yaparken bu programı izlemeyi unutmayın. 05:00’da “Hayat Bazen Tatlıdır” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına çıkacak. Sevilen dizinin tekrarlarını bu sabahın en erken saatlerinde Star ekranlarınızdan izleyebilme şansı elde edeceksiniz.

Haberin Devamı