Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? 24 Eylül Pazar

24 Eylül Pazar günü, Star TV’de yayın iki eğlenceli programla başlıyor. 06.00’da Cesur Horoz adlı yabancı animasyon filmi ile başlayacak Pazar sabah yayın kuşağını, Star TV’nin yeni programı Mesut Yar Sunar takip ediyor. Daha sonra sevilen dizi Dolunay tekrar bölümü ile ekranlarda olacak. Vahe ile Evdeki Mutluluk adlı programın yeni bölümünden sonra Tarkan Altın Madalyon ve Fazilet Hanım ve Kızları yayınlanacak. Akşam kuşağında ise Ateşböceği adlı dizi ile Ölümcül Pusu adlı sinema yer alıyor.

Star TV yayın akışında bugün neler var? 24 Eylül Pazar

Star TV’nin 24 Eylül Pazar gününe ait yayın akışı, eğlenceli bir animasyon filmi ile başlıyor. 2016 yılı Meksika yapımı film saat 06.00’da başlayacak. Bruno Bichir, Carlos Espejel, Angelica Vale gibi oyuncuların oynadığı filmde, küçük bir civciv ailesinin çiftlik sahibine karşı verdiği mücadele anlatılıyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Cesur Horoz’dan sonra Mesut Yar Sunar adlı Star TV’nin yeni programı saat 08.00’de Star TV ekranlarında olacak. Sevilen başarılı sunucu ve TV eleştirmeni Mesut Yar’ın sunduğu programda hem kendine özgün birçok bölüm, mizah bölümleri ve güne enerjik başlamanızı sağlayacak samimi ve neşeli sohbetler yer alıyor.

10.30’da, Star TV’nin sevilerek izlenen dizilerinden Dolunay tekrar bölümüyle Star TV ekranlarında olacak. Dizinin başrollerini Can Yaman ve Özge Gürel gibi oyuncular oynuyor. Tesadüfler sonucu yakınlaşan iki gencin aşk hikayesinin konu alındığı dizide, japon mutfağı öğrenmek ve restoran açmak hayallerini gerçekleştirmek için bir işe giren Nazlı’nın patronuyla başlayan aşkı anlatılıyor.

Haberin Devamı

13.00’da Star TV sabah kuşağında Vahe ile Evdeki Mutluluk adlı yaşam program yeni bölümü ile Star TV ekranlarında olacak. Deneyimli ve sevilen sunucu Vahe Kılıçarslan’ın sunduğu programda, Vahe Kılıçarslan ekibi ile her hafta bir ailenin evine konuk olup ailenin evini baştan aşağı yeniden dekore ediyor.

14.00’de Tarkan Altın Madalyon adlı yerli sinemayı Star TV’de izleyebilirsiniz. Başrolünü Kartal Tibet’in oynadığı filmde, Zeki Alasya, Halit Akçatepe, Altan Günbay, Eva Bender gibi isimler de rol almış.

15.30’da Fazilet Hanım ve Kızları adlı yerli dizi yayınlanacak. Nazan Kesal, Deniz Baysal, Gülsen Tuncer gibi isimlerin rol aldığı yapımda, hayal ettiği rahat ve lüks hayata kavuşmaya uğraşan bir anne ve kızlarının hikayesi anlatılıyor.

19.00’da Star TV’de Nazlı Çelik’in başarıyla sunduğu Star Haber’i izleyerek gündeme dair tüm haberleri dürüst ve tarafsız bir habercilik anlayışı ile alabilirsiniz.

Star TV akşam kuşağında ise öncelikle saat 20.00’de Ateşböceği adlı yerli dizi, sonrasında 23.45’te Ölümcül Pusu adlı yabancı sinema yayınlanacak.

Haberin Devamı