Gazete Vatan Logo

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 18 Temmuz Salı

STAR TV’nin 18 Temmuz Salı gününe ait yayın akışı Aramızda Kalsın isimli dizinin eski bölümlerinden birisi ile güne başlayacak ve birbirinden farklı eğlenceli programlar ile gün boyu devam edecek. Salı gününün akşam kuşağında ise Dolunay dizisinin yeni bölümü yer alıyor. STAR TV’nin 18 Temmuz Salı günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 18 Temmuz Salı

STAR TV’nin 18 Temmuz Salı gününe ait yayın akışı 05.00’da Aramızda Kalsın isimli dizinin tekrar bölümlerinden birisi başlıyor. Aramızda Kalsın dizisinde, iki çocuğun annesi olan ve evliliğinin on ikinci senesindeki Yadigar’ı kötü bir sürpriz beklemektedir ve o günden sonra artık Yadigar çocuklarıyla birlikte evi terk etmek durumunda kalmıştır. Sonrasında ise olaylar gelişmektedir. Aramızda Kalsın dizisinden hemen sonra ise Hayat Bazen Tatlıdır isimli dizinin eski bölümlerinden birisi ekranlarda yayınlanacak.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.30’da ekranların lezzet kokan ve en doyurucu programlarından olan Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası programı ekranlara gelecek. Birçok farklı yemek tarifini ve yörelerin kendilerine göre özelliklerini bu programdan takip edebilirsiniz.

Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası programından sonra ise Türk Malı dizisinin eski bölümlerinden birisi Star TV ekranlarına gelecek. Ardından da en çok izlenen dizilerden olan Kiralık Aşk dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak.

Haberin Devamı

15.30’da İstanbullu Gelin dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ekranlarda olacak. 18.45’te Star Haber ile birlikte haber kuşağı ekranlara gelecek. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelmiş olan olaylar ayrıntılarıyla birlikte bu haber kuşağında yayınlanacak.

Bugünün Akşam kuşağında ise Dolunay dizisinin yeni bölümü yer alıyor. Dizinin bu bölümünde Nazlı ve Ferit Bulut için işbirliği yapar. Demir ve Zeynep’in kayıpları ise bütün aileyi etkilemiştir. Fakat o geceden sonra her şeyin eskisi gibi olup olamayacağı meçhuldür. Diğer yandan ise Nazlı Deniz’in hayata bağlarken; kendine de bağladığını fark edemez. Hakan da planlarını hayata geçirebilmek için doğru anı beklemektedir.

Dolunay dizisinden hemen sonra Ateşböceği dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Ardından da sevilen komedi dizisi Kardeş Payı başlayacak.