Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Ekim Pazar

Star TV’de 1 Ekim Pazar günü yayın akışı, İki Aile dizisinin tekrar bölümü ile başlıyor. Ardından sevilen dizilerin tekrar bölümler ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Ateşböceği dizisi yeni bölümü ile izleyicisinin karşısında olacak. Star TV’nin 1 Ekim Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Ekim Pazar

Star TV’nin 1 Ekim Pazar gününe ait yayın akışı saat 07.00’da İki Aile dizisinin tekrar bölümü ile başlıyor. İki Aile dizisi, daha sonra bir aile oluşturacak iki ailenin bir evdeki yaşamını anlatıyor. Ardından sabah programlarının sevilen ismi Mesut Yar’ın eğlenceli sunumu ile ‘’Mesut Yar Sunar’’ programıyla yayın akışı devam ediyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da Özlem Denizmen’le Kadınca programı yeni bölümü ve yeni konuklarıyla ekranlara gelecek. Programdan çeşitli konular hakkında bilgilendirici anlatımlar yapılacak. Ardından 18 yıldır devam eden programıyla Vahe Kılıçarslan izleyiciyle buluşacak. ‘’Vahe ile Evdeki Mutluluk’’ programında bir ailenin evi baştan aşağı yenilenerek dekore edilecek.

Öğlen kuşağında saat 13.00’da Fazilet Hanım ve Kızları dizisi tekrar bölümüyle ekrana çıkacak. Sevilen dizinin ardından Siyah İnci de tekrar bölümüyle ekranda olacak. Sonrasında 19.00’da Nazlı Çelik Star Ana Haber ile gündemden haberler sunacak. Türkiye ve dünya gündemine dair sıcak gelişmeler Star Ana Haber ile ekranda olacak.

Haberin Devamı

20.00’da Star TV’nin sevilen dizisi Ateşböceği başlayacak. Dizide saklı duyguların ortaya çıkmasıyla Aslı ve Barış’ın ayakları yerden kesilir, artık her şeye rağmen birliktedirler. Onlar kendi aşklarının peşinden giderken İlayda, Barış’ı ele geçirmek için Hakan’ın sırrını daha derinden araştırmaya başlar. En başından itibaren bu ilişkiye onay vermeyen Cahide de en sonunda Aslı’ya haddini bildirmeye karar verir. Fakat Aslı’nın cevabı Cahide’nin hiç beklemediği bir savaşın kapılarını açacaktır.

23.45’te Söz dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak. Tekrar bölümünde; teröristler kışlaya büyük bir baskın düzenler. Hazırlıksız olarak yakalanan tim zor anlar yaşar. Tayin’i çıkan Bahar’ın Karabayır’da kalmak için aradığı çözüm de hiç beklenmedik birisinden gelir. Çolak eski gücüne kavuşmaya devam eder. Sancar ve adamları da Türkmen köyüne doğru harekete geçerler. Türkmenleri korumaya gelen Yavuz ve timi Sancar’dan başka bir tehdit beklerler.