Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Nisan Pazar

08 Nisan Pazar gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Olaylar Olaylar” adlı komedi dolu yerli sinema filmi ile başlangıcı yapıyor. Her karesinde komedi dolu renkli kesitlere işaret eden film, mükemmel bir hafta sonu sabahı geçirmenizi mümkün kılıyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Jet Sosyete” adlı dizinin özel bölümü ekranlar karşısına çıkıyor. Sevilen eğlence dolu diziyi izlerken akşamınızın nasıl geçtiğini adeta anlayamayacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Nisan Pazar

Sabah saat 07:00’da “Olaylar Olaylar” adlı yerli sinema filmi ile yayın akışı başlayacak. Pazar gününe erken başlayanlardansanız bu filmi izleyerek mükemmel anlar yaşayabilirsiniz. 08:00’da “Mesut Yar Sunar” adlı güncel programın yepyeni bölümü ekranlarınıza geçiyor. Saatler 10:15’e geldiğinde, “Özlem Denizmen’le Kadınca” adlı dizinin yepyeni bölümü sevenleri ile buluşuyor. Kadına dair konuşmaların geçtiği renkli programı, sevdiklerinizle birlikte seyrederek mükemmel anlara tanıklık edebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Vahe ile Evdeki Mutluluk” adlı program sizlerle oluyor. Dekorasyon dünyasına özgü merak edilenleri gözler önüne seren yayından yepyeni fikirler edinebilir ve gün ortanızı daha renkli bir atmosfere bürüyebilirsiniz. 13:15’de “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. Sevilen fenomen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını seyretmeyi sakın unutmayın.

16:00’da “Avlu” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına çıkacak. Star ekranlarının yeni yüzü olan bu diziyi, sevdiklerinizle birlikte izleyerek mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni ekranlarınız karşısında yerini alıyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler, tek tek detayları ile bu bültende işleniyor. Sağlıktan siyasete, emlaktan piyasaya kadar uzanan tüm merak ettiğiniz gelişmeleri bu bültenden takip edebileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Jet Sosyete” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle oluyor. Keyif dolu anlar sunan komik diziyi kahkahalara boğularak izleyebileceksiniz. 23:15’de “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçecek. Gece kuşağında ise sevilen dizileri TV programlarının ve filmlerin tekrar bölümleri ekranlara geçiyor. 02:20’de “Gizli Suçlar” adlı yabancı sinema filmi sizlerle oluyor. 04:20’de “Gizli Suçlar” adlı bu filmin tekrarını seyredebileceksiniz. 05:50’de “Kara Sevda” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geçiyor.