Gazete Vatan Logo

Spordan önce her sabah beş yumurta yerim

Spordan önce her sabah beş yumurta yerim

Osman Sınav’ın iddialı dizisi Kızılelma’nın başrol oyuncusu Furkan Palalı tam bir spor tutkunu. Setten fırsat buldukça soluğu spor salonunda alıyor. Tavsiyesi, antrenman öncesi beş yumurta, sonrasında ise tavuk göğsü veya biftek yemek. Sıklıkla karşılaştırıldığı Çağatay Ulusoy’la ilgili ise “Hem rakip hem de arkadaşız” diyor.

Best Model yarışmasına oyuncu olmak için mi katıldınız?

Best Model’in gücüne inanan biriydim. Sizin hedefiniz nedir ve bu hedefe ulaşanlar nerelerden gelmiştir takip ediyorsunuz sonuçta. Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ da bu yarışma çıkışlı. Best Model’in eğer oyunculuk yeteneğiniz varsa kapılar açacağı muhakkak.

Şöhret hoşunuza gitti mi?

Bence tanınmak, güzel tepkiler almak herkesin hoşuna gider. Handikapları da var tabii. Özel hayatım kısıtlanıyor. Örneğin bir yere yemeğe gittiğimde beni eşofmanla, saçım başım dağınık göremezsiniz. Kendime dikkat etmek zorunda hissediyorum, sevenlerime daha bakımlı görünmek isterim.

Kızılelma dizisinde MİT Ajanı Murad Altay’ı canlandırıyorsunuz. Gerçekte de MİT Ajanı olmak ister miydiniz?

Bilemiyorum, çok ciddi bir sorumluluk. Ama dizide canlandırmak çok keyifli. Aksiyon sahneleri için uzun zaman yakın dövüş ve silah kullanma eğitimleri aldım. Şu anda rahatça silah söküp takabilirim; hatta iki adet birden kullanabilirim. Eskiden poligonda atış yapardım ama şimdi ruhsatlı bir silah istiyorum; ciddi merak oluştu.



ÇAĞATAY ULUSOY’LA TABİİ Kİ RAKİBİZ

Silahlara aşık olma gibi bir durum oldu mu?

Bu karakteri seyirciye hissettirmek için o karakterin kendine de, silahına da, otomobiline de aşık olma ihtiyacı hissediyorum.

Sizi hep Çağatay Ulusoy’la karşılaştırıyorlar. Rakip misiniz?

Tabii ki bir rekabet var. Sonuçta aynı sektördesin. Benden bir önceki Best Model. Arkadaşız, görüşürüz ama aynı zamanda rakibiz. Dizimiz aynı gün yayınlanırsa tabii ki kendi dizim daha çok izlensin isterim.

HAYATIMDA BİRİ OLURSA SAKLAMAM AMA YOK

Kadınların size ilgisi olağanüstü. Arayan, kapınıza gelenler oluyordur. Sıkılıyor musunuz?

Sıkılmak değil de, utanıyorum. Sosyal medyadan çok yazan oluyor. Bazen, “Ne yapıyorum da beni bu kadar seviyorlar” diye şaşırıyorum. Zaten tanımadığım numaraları açmıyorum. Dolayısıyla arayanlar da bir süre sonra pes ediyor.

Hayatınızda biri var mı şu anda?

Olduğu zaman saklamam, şu an yok.

Bir kadında en dayanamadığınız şey?

Çok konuşanı da hiç konuşmayanı da istemem. Samimi ve doğal olması önemli. İstediği kadar güzel olsun, samimi değilse gözüm görmez. Aşırı makyaj yapandan da rahatsız oluyorum.

Spora bu kadar düşkün bir erkek olarak sevgiliniz şişman olabilir mi?

Hayatıma girecek kadının güzel olmasını isterim. Kendine baksın, bu da bir saygıdır sonuçta.

Siz nasıl besleniyorsunuz?

Genelde yağlı, tatlı yememeye çalışıyorum. Çayı, kahveyi şekersiz içerim. Karbonhidratı akşam değil öğle saatlerinde tüketir; akşam da protein bazlı yiyecekler yerim.

Kızılelma’nın filmini çekmeyi düşünüyoruz

- Eğer o gün spor yapacaksam; kahvaltıda beş yumurta beyazı tüketirim. Spora gitmeden iki saat önce ise karbonhidrat (kepekli makarna veya bulgur pilavı); spordan hemen sonra ise protein almak gerek (tavuk göğsü veya az yağlı biftek). Bu kasların gelişimine yardımcı oluyor.

- Sitcom’da oynamk şu an planlarım arasında değil. Aksiyon işlerinde yer almaktan mutluyum.

- Dizimiz Kızılelma’ya ilgi yoğun. Filmini de çekebiliriz, konuşuyoruz. Ajanlarımız başka ülkeye bir operasyonu durdurmak için gidebilir.

Haberin Devamı