Gazete Vatan Logo

Söz 49. yeni bölümde Tim, terör eylemini engelleyebilecek mi?

Söz 49. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Star TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Söz'de bu akşam neler yaşanacak? Sezon finaline son 2 bölüm kalan Söz'de heyecan doruğa ulaşıyor. Tim'in terör eylemini engellemek için çok az zamanı kalmıştır...

Söz 49. yeni bölümde Tim, terör eylemini engelleyebilecek mi?

Söz 49. yeni bölümüyle bu akşam izlenebilecek. Star TV'nin fenomen dizisi Söz'ün sezon finali için geri sayım başladı. Milyonlarca kişinin hayatını etkileyecek olan terör eylemini Tim durdurabilecek mi merak konusu oldu.

SÖZ 49. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Terör eylemini engellemek için Tim’in birkaç saati var...

Torpidonun fırlatılmasıyla ölümle burun buruna gelen Bahar, Su, Nazlı ve Güler’i kurtarmak için Tim’in sadece birkaç saati vardır. Aksi bir durumda geminin imha edilmesi gerektiği için bu durum onların sonu olacaktır.

Artık sadece Derman’ın kontrolünde olan büyük terör eyleminin şehirlerdeki yapılanmasını çökertmek için Ataşe’den edinilen bilgiyle Eylem, Avcı ve Aşık harekete geçerken, Tim’in kalanı da Erdem önderliğinde ortak bir operasyonla ülke sularında seyreden bomba yüklü gemiye çıkartma yapar.

Derman, büyük terör eylemini gerçekleştirmek için artık son dakikalara girdiğinde hem milyonlarca vatandaşımızın hayatı hem de Bahar, Su, Nazlı ve Güler’in hayatı Tim’in başarılı olmasına bağlıdır.

Haberin Devamı