Gazete Vatan Logo
Magazin Sömestirin keyfini çıkarın!

Sömestirin keyfini çıkarın!

Buz Devri sahnede parlayacak

Yarı yıl tatilinde düzenlenen etkinliklerle tüm öğrenciler, Akasya Acıbadem’de tatilin tadını çıkartacak. “Buz Devri Oyunları” ile başlayacak bu özel günler, “Karikatür Atölyesi” ile devam edecek. Ayrıca çocuklar için Kidzania’da yüzde 15 indirim var. “Buz Devri Canlı”; buz pisti koreografisiyle 6-7-8 Şubat tarihlerinde Volkswagen Arena’da çocuklarla buluşurken, öncesinde hem filmlerin hem gösterinin başrol oyuncusu sevimli kahraman SID, 1 Şubat’a kadar Akasya’da çocuklarla bir araya geliyor.

Aqua Florya’da Spider Man rüzgarı

Sömestir döneminde Aqua Florya’nın çok özel bir konuğu var: Spider Man! Yarıyıl tatilinde, minik maceraperestler için adeta bir Spider Man dünyası yaratan AVM, tırmanma duvarı ve workshoplardan parıltılı dövme ve boyama atölyelerine; interaktif duvardan 2D fotoğraf uygulamasına ve kostümlü karakterlere kadar birbirinden eğlenceli etkinliklerle Spider Man dünyasını çocukların ayağına taşıyor.

Hayal dünyaları büyüyecek

Yarıyıl tatilinde çocukları, ilk dönemin yorgunluğunu atıp, tatili en güzel şekilde değerlendirmenin heyecanı sardı. Ücretsiz oyun alanı, restoranlarındaki çocuklara ayrılmış özel bölümler, mönüde yer alan çocuklara özel yiyecekler, onlar için hazırlanan birbirinden keyifli aktiviteleriyle IKEA mağazaları, 8 Şubat tarihine kadar aileleri bekliyor. Ayrıca yüzde 20 indirimli sunulan yumuşak oyuncaklar, çocukların hayal dünyasına katkıda bulunuyor.

Haberin Devamı

Akbank’tan yaratıcı atölyeler

Yıllardır çocukları sanatın büyülü dünyasıyla buluşturan ve minikler için yaptığı özel etkinliklerle bu konuda öncü kurumların başında yer alan Akbank Sanat, yarıyıl tatilinde de özel bir program eşliğinde birbirinden eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmasına ev sahipliği yapıyor. Atölyelerden birkaçı ise şöyle; “Sarkis Su İçinde Suluboya Atölyesi”, “Linol Baskı Atölyesi”, “Ailece Mozaik Atölyesi”.

Madagascar canlı olarak Türkiye’de

Madagascar’ın canlı sahne şovu, Finansbank ana sponsorluğuyla ilk kez Türkiye’de. Gösteri, haylaz karakterlerin serüvenini dans ve müzikle birleştirerek görsel bir şölene dönüşüyor. Madagascar Live, 1 Şubat’a kadar İstanbullu çocukları büyülü bir dünyayla tanıştırmak üzere Ülker Sports Arena’da oynayacak. 6-7-8 Şubat tarihlerinde ise Congresium Ankara’da çocuklarla bir araya gelecek.

Haberin Devamı

Garfield Capitol’e taşınıyor

Sevenleriyle buluşacak olan Garfield, tarihindeki en hareketli ve aktif saatlerini 10 Şubat tarihine kadar Capitol’deki evinde geçirecek. Capitol Alışveriş Merkezi, yarı yıl tatilinde tüm çocukları Garfield’in Evi’nde eğlenceye davet ediyor. Garfield’i kütüphanenin tepesinden kurtaracaklar, Garfield ve Odie’nin canlı şovunu izleyecekler, fotoğraf çektirecekler ve hatıra olarak fotoğraflarının çıkışını alabilecekler.

Şıklık ayaklarında

Her türlü tatil programına eşlik eden Deichmann’ın orijinal ayakkabıları çocukların karne coşkusunu ayaklara taşıyor. Marka, kürk görünümlü botları sayesinde soğuk havalara meydan okuyarak genç kızların gönlünü fethediyor. Delikanlıların gardıroplarında olmazsa olmaz botlar ise lapa lapa yağan karları kucaklıyor.

Haberin Devamı

Minik şefler mutfakta

USLA’nın minik şefleri, yarın düzenlenecek kurabiye yapımı ve süslemesi etkinliğinde ailelerine kendi elleriyle kurabiyeler yapmaya hazırlanıyor. Çocukların hem yaratıcılığını hem de el becerisini geliştiren etkinlikte, minikler kendi yaptıkları kurabiyeleri hayal güçlerine göre diledikleri gibi süsleyecek.

Polo’dan sıcacık bir kış

spor şıklığı çocuk koleksiyonuna taşıyan U.S. Polo Assn. çocuklara özel hazırladığı rahat tasarımları ile sıcak bir kış sunuyor. U.S. Polo Assn.’nin koleksiyonunda kurumsal renkler olan lacivert, kırmızı ve beyazın yanı sıra sezonun favori renkleri olan frambuaz kırmızısı, mint krem, pembe ve somon renkleri de dikkat çekiyor.

Gökyüzünü keşfedecekler

P&G ve Darüşşafaka sömestir tatilinde çocuklara keyifli ve ilham verici seçenekler sunuyor. Hayalden Gerçeğe Fatin Gökmen Planetaryumu uzay ve gökyüzü hakkında öğrencileri bir astronom eşliğinde bilgilendiriyor. Astronomiye meraklı çocuklar, ücretsiz olarak Darüşşafaka’daki gözlemevini ziyaret ediyor.

Haberin Devamı

Çöp Çetesi ile öğrenme vakti

Çocukların hayran olduğu Çöps Çetesi, eğitici ve eğlenceli bir müzikal tiyatro ile çocuklarla buluşuyor. Oyun oynamayı çok seven Cız ile Bız birbirinden ilginç kentlerden geçerken Çöps Çetesi’nin sevilen karakterleri ile kendilerini Matrak Kent’te bulur. Oyun 1 Şubat’ta Kozyatağı Kültür Merkezi’nde.