Gazete Vatan Logo

Soldaki kadın sağdakiyle aynı!

Yeni Zelandalı 25 yaşındaki Simone Anderson bir yıl içinde tam 92 kilo vererek 169 kilodan 77 kiloya indi. Adeta moda ikonu haline gelen genç kadın kendini tanımakta zorlandı

Soldaki kadın sağdakiyle aynı!

Makyözlük yaparak geçimini sağlayan Simone Anderson bir yıl içinde 169 kilodan 77 kiloya indi. Bu süre içinde, bedeninin verdiği kilolar yüzünden sarkan bölümlerini de estetik cerrahların ellerine teslim etti. Anderson, sarkık derilerini aldırmak için 9 saat boyunca bıçak altına yattı. Genç kadın şimdi bambaşka biri oldu ve kendisi gibi kilolarından kurtulmak isteyenlere hazırladığı blog hem de sosyal medya aracılığıyla yardımcı oluyor.

Çöp bile dökemiyordu

Fazla kilolarından kurtulmaya herhangi bir zorlama yüzünden değil hayatını kolaylaştırıp daha sağlıklı olmak istediği için karar verdiğini belirten Anderson, o dönemde evinde çöp dökmeye bile zorlandığını yürümenin kendisi için kolay olmadığını söyledi. Anderson’ın yolculuğu 2014 yılında mide küçültme operasyonuyla başladı. Ardından da 12 ay içinde 92 kilo verdi. Bu süreç içinde yaşadıklarını da Instagram sayfasından tıpkı bir belgesel gibi paylaştı. Geçtiğimiz yıl da sarkan derilerini toplatan Simone Anderson artık bambaşka biri oldu. Ortaya çıkan sonuçtan son derece memnun olan Anderson “Görüntüm harika. Kendimi bundan daha iyi hissedemezdim” diye konuştu.

Haberin Devamı