Gazete Vatan Logo

Torunuyla tatilde

Tatildeki Erdoğan'ın torun keyfi

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan ve ailesi, Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki Rixos Otel'de tatil yapıyor. Gece yarısı geldiği otelden bugün öğle saatlerine kadar hiç dışarı çıkmayan Başbakan Erdoğan, giydiği sarı- lacivert tişörtü ve torunuyla birlikte DHA kameralarına yakalandı.


Dün geceyarısı, eşi Emine Erdoğan, çocukları ve torunlarıyla birlikte, Bodrum'un Torba Mevkii'ndeki Rixos Otel'e yerleşen Başbakan Erdoğan, yoğun gündemin yorgunluğunu atıyor. Erdoğan çiftinin kaldığı otelin yarısı boşaltıldı. Müşteriler başka otellere yönlendirildi. Erdoğan'ın villasının bulunduğu bina beyaz tül örtülerle kapatılırken, sahilindeki ahşap iskelenin tamamı ve ağaçlar arasındaki yürüyüş yolu da paravanlarla örtüldü. Otelin etrafında kuş uçurtulmadı. Yaklaşık 40 koruma, ormanın içerisi dahil, dürbünlerle her yanı gözetledi, Yüzbaşı Alpaslan Baysal yönetimindeki Sahil Güvenlik botu da denizden koruma yaptı. Başbakan Erdoğan'ın geldiğini duyan tatilciler sürat motorlarıyla otelin bulunduğu Zeytinli Koyu'na geldi. Ancak bugün öğle saatlerine kadar hiç dışarı çıkmayan Erdoğan'ı göremeden ayrıldı.

Olağanüstü güvenlik önlemlerinin alındığı bölgeye kamp kuran DHA muhabirleri ise Başbakan Erdoğan ile torununu görüntülemeyi başardı. Erdoğan, saat 14.00 sıralarında çıplak bir şekilde fırlayan torununu almak için balkona çıkınca kameralara yakalandı. Kısa süre balkonda durup tekrar içeri giren Erdoğan, 15 dakika sonra elinde havlusu, sarı lacivert tişörtü ve lacivert pantolonuyla yeniden balkona geldi. Başbakan Erdoğan balkonda beklerken, torunu da bu kez şortlu olarak yanına yaklaştı. Çocuğun peşinden, kim olduğu anlaşılamayan türbanlı genç bir kadın da balkona geldi. Erdoğan'ın balkonda dinlendiği, manzarayı seyrettiği, gazete ve kitap okuduğu görüldü.

Bugünü oteldeki villasında dinlenerek geçiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Ankara'ya döndükten sonra salı günü yeniden Bodrum'a geleceği, Katar Emiri Şeyh Hamid Bin Halife ile görüşerek 70 milyon dolara mal olan Didim D Marin Marina'nın açılışını yapmak için Aydın'ın Didim İlçesi'ne geçeceği ifade edildi.

Haberin Devamı