Gazete Vatan Logo

Bahçeli Erdoğan'a yüklendi!

Biz senin gibilerle...

Bahçeli Erdoğan’a “Biz senin gibilerle mücadele ede ede bugünlere geldik” dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim çalışmalarına bir yıl önce başladı. Bahçeli Aksaray’daki aday tanıtım töreninde İmralı süreci nedeniyle Başbakan Erdoğan ve AK Parti’ye yüklendi. Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın, MHP’ye saldırıp, milli tavır içinde olmadığını iddia edecek kadar hayal aleminde olduğunu söyleyip, “Biz senin gibilerle mücadele ede ede, yolundan gittiklerinle çarpışa çarpışa bugünlere geldik. Ölüm bile, bizi yolumuzdan döndürmedi. Kurşunlar, bombalar ve idamlar bile inançlarımızdan çevirmedi. Sen kim bize korkaklık yaftası vurmaya çalışmak kim?”dedi.

Parçalanmanın eşiğinde

Türkiye’nin çok tehlikeli bir sınırda olduğunu ifade eden Bahçeli, “Türk milleti, parçalanmanın, ateşe atılmanın eşiğindedir” iddiasında bulundu.

İmralı görüşmesindeki basına sızan görüşmelere değinen Bahçeli, şunları söyledi:

“Terörist başının BDP’liler ile görüşmesinde sarf ettiği kurşun gibi sözlerine, her şeyin üzerine kendisini koyan kokuşmuşluğun ne başbakan, ne hükümetinden hiçbir cevap gelmemiş gelememiştir. Başbakan sanki dilini yutmuştur. Kabul edilemez diyalogları sızdıran gazeteye her türlü, kötü sözü kullanmıştır da, İmralı canisine sen kimsin, hadi oradan diyememiştir.”

Haberin Devamı