Gazete Vatan Logo

Siyah Beyaz Aşk 4. son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman...

Siyah Beyaz Aşk 4. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Kanal D'nin yeni dizisi Siyah Beyaz Aşk ilgiyle takip ediliyor. Siyah Beyaz Aşk'ta Aslı hangi gerçek karşısında şoke oldu? Dizinin 5. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Siyah Beyaz Aşk 4. son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman...

Siyah Beyaz Aşk 4. son bölümüyle dün akşam izlendi. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Siyah Beyaz Aşk'ta Aslı ile Ferhat arasında neler yaşandı? Dizinin merakla ve heyecanla beklenen 5. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

SİYAH BEYAZ AŞK 4. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslı, Ferhat’ı bıçakladığı anda kendi içindeki siyahla tanışır ve büyük bir sarsıntı yaşar. Asla yapmam dediği şeyi yapmış ve bir insana zarar vermiştir. Aslı başına geleceklerden endişelenirken, Ferhat onu ailesinin yaşadığı malikaneye götürür. Aslı onları tanıdıkça, bu ailenin sırları içinde yaşamak zorunda bırakılmanın, kendisi için aslında nasıl büyük bir ceza olduğunu daha iyi anlayacaktır. Cem ve Yiğit, Namık ve Ferhat’ın kirli dünyasını açığa çıkarmak için her yolu denemeye devam ederler. Handan ise Yeter’le zorunlu bir ittifak kurmak durumunda kalacaktır.Esra’nın durumu ciddileşir, bir an önce ameliyat edilmesi gerekmektedir. Aslı, Ferhat’a kendisine izin vermesi için yalvarır. Tam ümidini kestiği anda Ferhat ameliyata girmesini sağlar. Ancak ameliyattan sonra Aslı’yı bir sürpriz beklemektedir. Aslı öğrendiği gerçekle büyük bir yıkım yaşar ve yeniden Ferhat’la karşı karşıya gelir.

Haberin Devamı