Gazete Vatan Logo

Son dakika... Siirt ve Van'da çatışma: Şehitler var

Son dakika haberleri Siirt ve Van'dan geldi. Siirt ve Van'da PKK'lı teröristlerle çatışma çıktı. Çatışmalarda 1 asker ve 2 korucu şehit oldu. işte Siirt ve Van'dan gelen son dakika haberleri...

Son dakika... Siirt ve Van'da çatışma: Şehitler var

Son dakika: Siirt’in Pervari ilçesinde yol güvenliğini sağlayan askerlere, teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açılmasının ardından çıkan çatışmada, 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Pervari ilçesi Doğan üst bölgesinde yol güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerine, bir grup PKK’lı terörist tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırının ardından çatışma çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğu, 1 askerin de yaralandığı öğrenildi. Yaralı askerin, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi.

Çatışmanın ardından kaçan teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Helikopterlerin sevk edildiği bölgede operasyon sürüyor.;


SON DAKİKA... VAN'DA 2 ŞEHİT

Van'ın Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı bölgesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda çıkan çatışmada 2 güvenlik görevlisi şehit oldu.
Alınan bilgiye göre, güvenlik güçleri Tendürek Dağı bölgesinde terör örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Çıkan çatışmada bir uzman çavuş ile bir köy korucusu şehit oldu, 3 asker yaralandı.
Çok sayıda zırhlı aracın sevk edildiği bölgede hava destekli operasyon sürdürülüyor.

Haberin Devamı