Gazete Vatan Logo

Sıcaklıklar artıyor mu?- Türkiye geneli hava durumu

Türkiye genelinde hava durumu nasıl olacak? Sıcaklıklar artıyor mu? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son tahminlere göre, illerimizdeki sıcaklık değerleri...

Sıcaklıklar artıyor mu?- Türkiye geneli hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor, bütün bölgelerin az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde Trakya ile İç Ege'nin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ilk saatlerde Marmara'nın doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığının artarak ülke genelinde mevsim normallerinin 4 ila 7 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile yurdun güneydoğu kesimlerinde güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Az bulutlu ve açık, öğleden sonra Doğu Anadolu'nun doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan hava durumu tahminlere göre, hava sıcaklığı artarak ülke genelinde mevsim normallerinin 4 ila 7 derece üzerinde seyredecek. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Akdeniz'de güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğleden sonra Orta Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

BÖLGELERDE HAVA DURUMU
Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Az bulutlu ve açık, öğleden sonra Doğu Anadolu'nun doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının artarak ülke genelinde mevsim normallerinin 4 ila 7 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Akdeniz'de güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğleden sonra Orta Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.
Marmara Bölgesi'nde hava durumunun az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Ege Bölgesi'nde hava durumunun az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Akdeniz Bölgesi'nde az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
İç Anadolu Bölgesi'nde hava durumunun az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Batı Karadeniz Bölümü'nde hava durumunun az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Orta ve Doğu Karadeniz Bölümlerinde ise az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğleden sonra Orta Karadeniz kıyılarında güney ve güneydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. Doğu Anadolu Bölgesi'nde az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölgenin doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı