Gazete Vatan Logo

SHP'de son karar yarın

SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, CHP’den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için son noktayı yarın koyacak. Yarın toplanacak SHP Parti Meclisi’nde, Karayalçın’ın adaylığına ilişkin son değerlendirmeler yapılacak. Karayalçın’ın, da toplantıda alınacak karar doğrultusunda adaylık sürecini hızlandıracağı ifade edildi.

SHP Parti Meclisi toplantısı, yerel seçimlerde CHP ile yapılacak ittifak çalışmalarına ilişkin son kararını vermek üzere yarın saat 11.00’da SHP Genel Merkezi’nde yapılacak. SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın’ın başkanlık edeceği toplantıda, yerel seçim çalışmaları son kez ele alınacak. SHP Lideri Karayalçın’ın, CHP’den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için son kararın verileceği toplantının ardından, Karayalçın’ın da hafta içerisinde SHP'den istifa ederek, CHP’ye katılması bekleniyor. Katılım törenin ise CHP Grup Toplantısı yerine, CHP Genel Merkezi’nde gerçekleşeceği ifade ediliyor.

SHP PM toplantısına ilişkin ANKA’ya bilgi veren SHP Genel Başkanı Karayalçın, “Yarın geçen hafta kaldığımız yerden PM toplantımıza devam edeceğiz. PM’nin konuyla ilgili değerlendirmesi son bulacak. Başka toplantı yapılmayacak. Tabi onun ardından da adaylık sürecini hızlandıracağız. Cumartesi günü her şey netleşecek” dedi.

Haberin Devamı