Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 9 Ağustos Çarşamba

Show TV 9 Ağustos Çarşamba günü yayın akışında Hayat Güzeldir programının yeni bölümü yer alıyor. Hayat Güzeldir’den sonra Yeni Gelin dizisi tekrar bölümüyle yayınlanıyor. Ardından Çocuktan Al Haberi Ünlüler yayın akışında yerini alıyor. Akşam kuşağına gelindiğinde ilk olarak Güldür Güldür Show Show TV ekranlarında yayına tekrar bölümüyle giriyor. Akşam kuşağının en çok izlenen programı Dünya Güzellerim Show TV yayın akışında yer alıyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise Gece Hattı ve yerli dizilerin tekrar bölümleri yer alıyor. 9 Ağustos Çarşamba günü yayın akışının tüm ayrıntıları haberimizde…

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 9 Ağustos Çarşamba

Show TV 9 Ağustos Çarşamba günü yayın akışına 07.00’da Gelin Evi programının tekrar bölümüyle başlıyor. Gelin Evi programında birbirleriyle yarış içerisinde olan 5 yarışmacı gelin bulunuyor. Her bölümünde bir başka gelinin diğerlerini misafir ettiği formatta elinler rakiplerinin tüm detaylarını eleştiriyorlar. Düğün davetiyesinden, çeyizlere kadar her şey tartışılıyor. Gelin Evi bittikten sonra Hayat Güzeldir programının yeni bölümü Show TV ekranlarına geliyor. Hayat Güzeldir’de pratik yemek tarifleri, uzman doktor görüşleri, hayata dair tüyolar bulabilirsiniz. Hayat Güzeldir 10.00’da Show TV ekranlarında!

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da Yeni Gelin dizisinin tekrar bölümü yayınlanıyor. Bu bölümde Bella’nın vereceği kararları herkes merakla bekliyor. Ardından ekrana Çocuktan Al Haberi Ünlüler geliyor. Evrim Akın’ın sunumuyla programın her bölümünde farklı ünlüler ağırlanıyor. Birbirinden farklı çocuklardan hangisinin sorulan soruyu bilmeyeceği ünlülerden tahmin edilmesi isteniyor. Eğlenceli formatıyla Çocuktan Al Haberi Ünlüler 16.00’da Show TV’de!

Haberin Devamı

18.45’te akşam kuşağı Show Haber ile başlıyor. Show Haberde dünya ve Türkiye’den tüm haberleri bulabilirsiniz. Show Haber’den sonra ekrana Güldür Güldür Show eğlence programı geliyor. Ali Sunal’ın sunuculuğunu yaptığı programda oyuncuların oynadığı farklı ve eğlenceli oyunlar bulunuyor. Akşam kuşağında eğlenceli dakikalar geçirmek istiyorsanız Güldür Güldür Show 20.00’da Show TV ekranlarında yayında olacak.

21.00’da ekranların en çok izlenen programlarından Dünya Güzellerim yayınlanıyor. Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy’un bir araya geldiği programın her saniyesi kahkahalar ile geçiyor. Dünyadaki farklı ülkeleri gezen. Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan’ın bu bölümde yaşadıklarını görünce hayrete düşebilirsiniz. Dünya Güzellerim programının ardından Gece Hattı programı yayın sırasını alıyor. Gece Hattı programında Zeliha Saraç’ın sunumuyla daha önce ortaya çıkmamış ve gizemli dosyalar ortaya çıkarılıyor.

Haberin Devamı

00.30’da Show TV’nin sevilen dizilerinden Rüya dizisinin tekrar bölümü yayınlanıyor. Rüya yerli dizisi bittikten sonra ise Gülümse yeter dizisinin tekrar bölümü Show TV ekranlarında yerini alıyor. Son olarak Aşk Laftan Anlamaz yerli dizisinin tekrar bölümü Show TV ekranlarında yayınlanıyor.