Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 28 Mart Çarşamba

28 Mart Çarşamba gününe ait Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli ve keyifli çocuk programının tekrar bölümü ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Çocukların masum konuşmalarını ve yarışmacıların heyecan dolu kesitlerini bu programdan seyredebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı eğlence dolu programın yepyeni bölümü sizlerle olacak. Akşamınızı daha heyecanlı ve daha dinamik şekilde geçirmek isterseniz bu programı sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 28 Mart Çarşamba

Sabah saat 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı keyif dolu çocuk programı sizlerle olacak. Çocukların birbirinden renkli kareleri karşısında hem eğlenebilir hem de sabahınızı daha keyifli kılabilirsiniz. Ardından 09:00’da “Zahide Yetişle” adlı sabah programı yayına geçecek. Hafta içi her sabah ekranlar karşısına çıkan programda diyetten spora, tedavi yöntemlerinden egzersize kadar pek çok konu konuşuluyor. Saatler 12:00’a geldiğinde, “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı birbirinden leziz yemeklerin hazırlandığı yemek programı başlıyor. Keyif dolu anlar vaat eden programı sevdiklerinizle birlikte izleyerek mutfaklarınıza yepyeni tatlar kazandırabilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Gelin Evi” adlı yarışma programı yepyeni bölümü ile yayına geçecek. Her karesinde renkli kesitler sunan programdan yeni gelinlerin yarışma anlarına tanıklık edebileceksiniz. Dekorasyondan nişana, kına gecesinden düğüne kadar farkı alanlarda değerlendirme sunan programı keyif içinde seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

15:35’de “Rtük Belgesel” adlı yayın ekranlara dahil olacak. 18:45’de ise “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına geçiyor. Haber dünyasının nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri ve olayları anlık olarak ekranlarınız karşısından seyredebilirsiniz. Siyaset, politika, yaşam, ekonomi, emlak, piyasa ve spor gibi farklı konu alanlarına ait gelişmeleri tek tek inceleyebilirsiniz.

20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı eğlence dolu programın yeni bölümü sevenleri ile buluşuyor. Akşamınızı renkli ve heyecanlı kılan programı sevdiklerinizle birlikte keyif içinde seyredebilirsiniz. Komedi dolu skeçler karşısında adeta gülmelere doyamayacaksınız. 23:45’de “Gece Hattı” adlı güncel yaşam programı yayında dikkati çekiyor. Yaşamın farklı alanlarından çıkmış pek çok olay silsilesi programın konusunu oluşturacak. 00:30’da “Tehlikeli Karım” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. 03:00’da “Fi” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. 05:30’da “Kalp Atışı” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor.

Haberin Devamı