Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ekim Çarşamba

25 Ekim Çarşamba gününe ait Star TV yayın akışı, sabahın ilk saatlerinde “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlence dolu çocuk programı ile ekranlarınıza renk katıyor. Miniklerin birbirinden komik cevapları ve diğer yandan yarışmacılar…. Komedi ve kahkaha dolu yayın ile sabahınıza hareketlilik getirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Güldür Güldür Show” adlı komedi programı seyircileri ile buluşuyor. Kahkaha tufanı ile karşı karşıya bırakan renkli program yine hem çocuklarınızı hem de kendinizi güldürmeyi başaracak. Güzel bir akşam için mutlaka Show TV’de olun… Kanalın yayın akışını hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ekim Çarşamba

Sabah 07:30’da başlayan “Çocuktan Al Haberi” adlı program tekrar bölümü ile yine sevenlerini gülücüklere boğuyor. Yeni bölümünü kaçırdıysanız mutlaka seyretmeyi unutmayın. 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı güncel yaşam programı canlı yayını ile ekranlarınıza geliyor. Alanında uzmanlaşmış konukların davet edildiği programda sağlık, diyet, beslenme önerileri üzerinde pek çok bilgiler sunuluyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programı ekranlara gelecek. Yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkan programda hoş sohbetler eşliğinde yine birbirinden efes tarifler hazırlanacak. Ekranlarınızın karşısındayken sizde tarif listelerinize farklı tatta yemekler ekleyebilir ve gün ortanıza renklilik katabilirsiniz.

13:00’da “Gelin Evi” adlı renkli program yayın akışına geçiyor. Yeni bölümü ile gelen programda, Anadolu’nun farklı bölgelerinden katılmış yeni gelinlerin nişan, düğün, kına, çeyiz, ev dekorasyonu ve giydikleri kıyafetler eleştirilerek puanlamaya tabi tutuluyor. 15:00’da “Seda ve Uğur’la” adlı güncel program canlı yayını ile ekranlarınızın karşısında yerini alıyor. Hafta içi her gün yayına başlayan sürükleyici programda yine birbirinden farklı hayatlara ait cinayetler ve kayıp dosyaları araştırılacak. 18:45’de “Show Haber” canlı yayını ile karşınıza çıkıyor. Dünya gündeminin en ince gelişmelerine dahi ekranlarınızdan tarafsız şekilde ulaşabileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı komedi programı yeni bölümü ile komedi sevenleri ekranlarının karşısına topluyor. Başarılı ekibin olumlu sinerjisi ile eğlence dolu dakikalar geçirebileceksiniz. 23:30’da “Gece Hattı” adlı program deneyimli ve başarılı muhabirleri ile hayatın farklı kesitlerine ait gerçekleri gözler önüne seriyor. Gerçekleşmiş olduğuna inanamayacağınız pek çok gelişme “Gece Hattı” ile ekranlarınıza yansıyacak…

Gece kuşağında ise popüler ve fenomen dizilerin tekrar bölümleri ekranlara geliyor. 00:30’da “Klavye Delikanlıları” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçiyor. Yeni bölümünü kaçırdıysanız işte güzel size güzel bir fırsat… Bomba gibi bir bölüm Show Tv ekranlarında sizleri bekliyor. 02:45’de “Çukur” dizi, 05:00’da ise “Gülümse Yeter” adlı dizi tekrar bölümleri ile yeniden karşınıza çıkıyor.

Haberin Devamı