Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Ekim Pazartesi

23 Ekim Pazartesi gününe ait Show TV yayın akışı, sabahın erken saatlerinde “Çocuktan Al Haberi” adlı çocuk ve eğlence programı ile ekranlarınıza giriş yapıyor. Tekrar bölümünün yayınlandığı program ile hem çocuklarınız hem de kendiniz keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise ekranların yeni yüzü “Çukur” yayına başlayacak. Yeni bölümüyle gelen dizi sayesinde akşamınıza hareketlilik katabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Ekim Pazartesi

Sabah 07:30’da yayında olan “Çocuktan Al Haberi”, ünlüleriyle ve minik yarışmacıları ile ekranlarınızı renklendiriyor. Ardından “Zahide Yetiş’le” adlı yaşam programı yayında olacak. Canlı olarak ekranlara giriş yapan programda sağlık, yaşam tarzı ve yemek gibi pek çok alandaki konular ele alınıyor. Birbirinden değerli uzmanların katılımıyla ve konuklar eşliğinde yayına başlayan program sayesinde ekranlarınızın karşısındayken farklı bilgiler öğrenebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programının yeni bölümü yayında olacak. Gün ortasında birbirinden enfes tariflerle gününüzü renkli kılabilir ve mutfağınıza farklı lezzetler kazandırabilirsiniz. 13:00’da “Gelin Evi” adlı eğlence programının yeni bölümü başlıyor. Anadolu’nun farklı bölgelerinden katılan gelinler, eğlence programında birbirinden kıyasıya mücadele ediyorlar. Çeyiz, ev dekorasyonu, nişan, düğün ve kına gibi evliliğe dair pek çok alandaki kültürler yorumlanarak puan veriliyor. 15:00’da “Seda ve Uğur’la” adlı güncel program yayında yerini alıyor. Program yine birbirinden farklı yaşamlara ait acıklı hikayeler, faili meçhul cinayetler ve kayıplar ele alınacak.

Haberin Devamı

18:45’de ise “Show Haber” dünya gündemini sarsan gelişmeleri ve olayları en ince ayrıntılara kadar seyirci kitlesine aktarıyor. Canlı canlı ekranlara giriş yapan haber bültenin hemen ardından da akşam kuşağı başlıyor. Saat 20:00’da başlayan “Çukur” adlı dizi ile pazartesi akşamınızı daha hareketli ve sürükleyici geçirebilirsiniz. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Dilan Çiçek Deniz gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi, İstanbul’un sorunlu mahallelerinden olan Çukur’da işleniyor. Polisiye olanların ve farklı maceraların ele alındığı dizi ile nefes kesen bir akşam sizleri bekliyor. Akşam kuşağında yayınlanan dizi ardından tekrar bölümü ile yeniden yayına geçecek. Eğer kaçırdıysanız ve izlemeyi unuttuysanız 22:30’da başlayacak olan tekrar bölümünü seyredebilirsiniz.

00:45’de “Yüz Yüze” adlı dizinin tekrarı ile TV keyfinizi devam ettirebilirsiniz. 03:00’da “Seda ve Uğur’la” adlı eğlence programının tekrarı başlıyor. 05:00’da ise “Gülümse Yeter” adlı dizi tekrar bölümü ile yeniden karşınıza çıkıyor.

Haberin Devamı