Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var?- 12 Ekim Perşembe

12 Ekim Perşembe günü Show TV yayın akışı 07:30’da “Güldüy Güldüy Show Çocuk” ile ekranlara giriş yapıyor. Eğlenceli çekişmelerin yaşandığı ve çocukların minik rolleri seyircileri güldürmeye devam ediyor. Akşam kuşağında ise “Hükümet Kadını” sevenleriyle yeni ekranlarda… Show TV yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var?- 12 Ekim Perşembe

Sabaha renkli bir giriş yapmak ister misiniz? O halde haydi “Güldüy Güldüy Show Çocuk” başına….Minik kız ve erkek çocuklarının birbirinden başarılı showları ile sabahınızı daha eğlenceli hale dönüştürebilirsiniz. 09:00’a “Zahide Yetiş’le” adlı canlı program yayına giriş yapacak. Programda yine sağlık ve beslenme gibi gibi pek çok uzmanın sunumundan çıkan bilgiler edinebileceksiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” programı ekranların karşısına çıkacak. Renkli ve capcalı programda birbirinden enfes lezzetlerle karşılaşabilirsiniz. 13:00’da “Gelin Evi” yepyeni bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Anadolu gelinlerinin nişan, kına, düğün ve çeyiz gibi pek çok güzel anlarını yorumlayan konuk gelinlerle güzel bir vakit yaşayabilirsiniz. 15:00’da “Seda ve Uğur’la” sevenleriyle buluşacak. Canlı olarak gerçekleştirilen programda faili meçhul cinayetlerden kayıp dosyalarına kadar pek çok acıklı yaşam öyküsü gözler önüne seriliyor. En ayrıntılı verilerle ve araştırmalarla tüm sorunlar yine çözüme kavuşturulmaya çalışılacak. 18:45’de de Show Haber en güncel olaylarla ve gündem gelişmeleri ile seyircilerini bilgilendirecek.

Haberin Devamı

20:00’da başlayan akşam kuşağında “Hükümet Kadını” yine sevenleriyle buluşuyor. Midyatlı kadın Xate’nin eşi Aziz Veysel belediye başkanıdır. Veysel beyin aniden ölümü üzerine başbakanlık görevini cesur kadın Xate üzerine alır ve başbakanlık süresince başına neredeyse gelmeyen kalmaz. Komik ve eğlenceli anları ile güldürmeyi başaran sinema filmini akşam ailenizle birlikte seyredebilirsiniz.

22:15’de “Kalp Atışı” isimli dizi tekrar bölümü ile ekranların başına geçiyor. Gece uyku tutmayanlardanız mutlaka seyretmeyi unutmayın. 00:30’da “Gece Hattı” isimli program, canlı bölümüyle ekranlara yansıtıyor. Yaşamsal hikayeleri konu edinen program ile bilgilendirici bir TV keyfi yapabilirsiniz. 01:30’da yeni sezonda ekranlar karşısına çıkan “Klavye Delikanlıları” isimli popüler dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşacak. 03:30’da “Seda ve Uğurla” programı, 05:30’da ise romantizmi, kıskançlığı ve aşkı konu edinen “Aşk Laftan Anlamaz” dizisinin tekrar bölümleri yayına geçecek.

Haberin Devamı