Gazete Vatan Logo
Magazin Şeyma Subaşı’nın İtalyan sevgilisi ile ilgili İçişleri Bakanlığı harekete geçti

Şeyma Subaşı’nın İtalyan sevgilisi ile ilgili İçişleri Bakanlığı harekete geçti

Gazeteci Candaş Tolga ışık, Şeyma Subaşı’nın İtalya’dan geldiği öğrenilen sevgilisi Guido Senia’nın 14 gün kuralına uymaması üzerine İçişleri Bakanlığı’nın harekete geçtiğini öne sürdü. İddiaya ilişkin açıklama yapan Şeyma Subaşı ise sevgilisinin testlerden geçtiğini dile getirdi.

Şeyma Subaşı’nın İtalyan sevgilisi ile ilgili İçişleri Bakanlığı harekete geçti

Şeyma Subaşı ve Guido Senia, dün akşam bir etkinlikte objektiflere yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Guido Senia, İtalya'dan Türkiye'ye geldiğini açıkladı. Ancak Subaşı’nın İtalyan sevgilisi Guido Senia koronavirüs sebebiyle yurtdışı seyahatlerinden sonraki 14 gün karantina kuralına uymadı.

Senia'nın bu açıklamasının ardından sosyal medyada bazı kullanıcıları, "Yurt dışı dönüşleri için '14 gün kuralı'na dikkat etti mi acaba?" diye sordu. Kurala uymadığı görülen Guido Senia tepki çekti.

Gelen tepkilerin ardından ise Gazeteci Candaş Tolga Işık İçişleri Bakanlığı’nın harekete geçtiğini duyurdu. Şeyma Subaşı’nın İtalya’dan gelen sevgilisinin deport edilmesi ya da kalmak istiyorsa 14 gün karantinaya alınacağı öne sürüldü.

Şeyma Subaşı açıklama yaptı
Şeyma Subaşı iddalarla ilgili açıklama yaptı. Subaşı şunları söyledi: " Herkese merhaba. Bütün dürüstlüğümle ve içtenliğimle size bu açıklamayı yapmak istedim. Arkadaşlar çünkü görüyorum ki başka bir boyutlara geçmeye başladı bu olay. Erkek arkadaşım yaklaşık bir ay önce İtalya'dan çıktı. 2 hafta Tel Aviv'deydi. Bütün testlerini geçti. Bütün testler yapıldı kendisine ve İstanbul' geldi. Bütün testler yapıldı, temiz olduğu için ülkemize giriş yapabildi. Kendisi Yunanistan'dan aktarmalı gelmedi" dedi.

Haberin Devamı