Gazete Vatan Logo

Şevkat Yerimdar 15. yeni bölümünde Seval yeni planlar peşinde!

Şevkat Yerimdar 15. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Fox TV'nin eğlenceli dizisi Şevkat Yerimdar'da Esin ile Şevkat arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Peki Seval ikiliyi ayırmak için yaptığı planlarıyla başarılı olabilecek mi?

Şevkat Yerimdar 15. yeni bölümünde Seval yeni planlar peşinde!

Şevkat Yerimdar 15. yeni bölümüyle bu akşam Fox'ta izlenecek. Şevkat Yerimdar'ın yeni bölümünde Esin ile Şevkat aşklarını Seval'den koruyabilecek mi? İşte dizinin bu akşamki yeni bölümünde yaşanacaklar....

ŞEVKAT YERİMDAR 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ŞEVKAT YERİMDAR 15. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

ŞEVKAT YERİMDAR 15. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Seval, Şevkat ile Esin'in arasını açmak için planlarını devreye sokar. Bozkır'ın türkü bar açılışına davet edilmeyen Seval, bunu fırsat bilerek sitem eder ve kendisine hoşgeldin partisi düzenlenmesini ister. Mahalleli Seval'i kıramaz ve parti yapılır. Partiye son dakika gelen Esin ise, Seval ve Şevkat'i bir çift gibi oynarken görür.

Bora mahalledeki bir binayı satın almıştır ve göz dağı vermek için kepçeyle yıkıma gelir. Mahalleli duruma engel olamaz. Bora ve Şevkat karşı karşıya kalır. Şevkat canı pahasına bu yıkıma izin vermeyecektir. Bora ise herşeye rağmen başladığı işi bitirmeye kararlıdır.

Cuma şifalı taşlarla para kazanma peşine düşmüştür. Ama işler umduğu gibi gitmez.

Haberin Devamı