Gazete Vatan Logo

Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! (10 Haziran 2017)

Sayısal Loto’nun bugün 1074. hafta çekilişi gerçekleşti. Son 3 haftadır 6 bilen çıkmadığı için büyük ikramiye tutarı üçüncü kez devretti. Peki bu haftanın kazandıran numaraları hangileri oldu? İşte 10 Haziran Sayısal Loto sonuçları...

Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! (10 Haziran 2017)

Sayısal Loto 10 Haziran çekilişi yapıldı. Sayısal Loto 1074. hafta çekilişinde hangi numaraların şanslı olduğu canlı yayın çekilişiyle belli oldu. İşte merakla beklenen bu haftanın kazandıran 6 şanslı numarası: 5, 40, 34, 3, 29 ve 38

Sayısal Loto çekilişi Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta Cumartesi günleri gerçekleştirilir. Geçen hafta gerçekleştirilen Sayısal Loto çekilişi ile ilgili yapılan açıklamada 5 bilen 225 talihlinin 3 bin 501 lira 85 kuruş, 4 bilen 10 bin 889 talihlinin 54 lira a80 kuruş ve 3 bilen 176 bin 478 talihlinin de 9 lira 45 kuruş ikramiye almaya hak kazandığı belirtildi.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

Gerçekleştirilen çekiliş sonucunda kazanan talihlilere 3 milyon 52 bin 898 lira 55 kuruş ikramiye dağıtımı gerçekleştirildi. Çekiliş hasılatından kamuya KDV olarak 1 milyon 958 bin 250 lira 74 kuruş aktarım yapılırken, Şans Oyunları Vergisi olarak da 1 milyon 94 bin 229 lira 23 kuruş aktarım yapıldı.

SAYISAL LOTO’DA EN ÇOK ÇIKAN RAKAMLAR NELERDİR?

Haberin Devamı

1074. hafta çekilişi gerçekleştirilecek olan Sayısal Loto oyununda şimdiye kadar çıkan sayılar incelendiğinde, en çok kazandıran 5 rakamın 18, 21, 36, 38 ve 40 olduğu görülüyor.

Sayısal Loto çekilişleri sonucunda en az çıkan rakamlar ise; 33, 37, 43 ve 45’tir.

SAYISAL LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Sayısal Loto çekilişi sonucunda 3 bilen, 4 bilen, 5 bilen ve 6 bilen talihlilere ikramiye verilir. Çekiliş sonucunda;

3 bilen ve 4 bilen talihliler ikramiyelerini loto bayilerinden,

5 bilen talihliler ikramiyelerini loto bayileri ve Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilen talihliler ise ikramiyelerini Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden alabilirler.

SAYISAL LOTO OYNARKEN BİLİNMESİ GEREKENLER

Sayısal Loto çekilişlerine 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar. Katılmış ve ikramiye kazanmış olsalar bile ikramiye verilmez. Sayısal Loto kuponlarındaki kolonları işaretlenirken dik olarak işaretlenmelidir ve işaretlemeler kırmızı kalem ile yapılmamalıdır. Kupon doldurulduktan sonra eğer iptal edilmek istenirse kuponun altında yer alan iptal kutucuğunun işaretlenmesi yeterlidir. İptal kutucuğu işaretlenmezse kolon makine tarafından oynanmış olarak kabul edilir. Sayısal Loto kuponları, aşırı ısınmaya karşı korunmalıdır. Aksi halde biletin yapısında bozulmalar meydana gelebilir.

Haberin Devamı

Sayısal Loto çekilişlerine katılım için bir sınır yoktur. İstenilen sayıda kolon doldurularak çekilişe katılınabilir. Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte biletler ile tahrif edilen, yırtılan biletler için ödeme yapılmaz. Kuponun sizde olması bilet ile kazanılan ikramiyenin talep edilme hakkını size vermez. Sayısal Loto kuponlarının arka yüzüne ad ve soyad yazılarak imza atılması gereklidir. İkramiye kazanılması durumunda, bu işlem ispat için delil niteliğinde olacaktır. İkramiye kazanan talihlilere Milli Piyango İdaresi tarafından da biletin arka yüzüne ad ve soyad yazdırılıp imza attırılır.

Sayısal Loto çekilişi sonucunda talihlilere verilecek olan ikramiyelerin süreleri Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenir. İkramiye kazanan kişilerin bir yıl içinde ikramiyelerini ilgili yerden alması gereklidir. Bir yıl sonunda alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz. Bu ikramiye tutarları da Milli Piyango İdaresi’ne gelir olarak kayıt edilir. Sayısal Loto çekilişi sonucunda 6 bilen çıkmazsa ikramiye bir sonraki haftaya devreder. Toplamda üç devir sonrasında dördüncü haftada da 6 bilen çıkmazsa ikramiye 5 bilen talihlilere dağıtılır. Çekiliş sonucunda 5 bilen de çıkmazsa ikramiye 4 bilenler arasında dağıtılır. Milli Piyango biletleri, Milli Piyango İdaresi tarafından yetki verilen yerlerden alınmalıdır. Yetki verilmemiş olan yerlerden ya da kişilerden alınacak biletlere ikramiye ödemesi yapılmaz.

Haberin Devamı