Gazete Vatan Logo

Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı! (19 Mayıs 2018)

Sayısal Loto’da bugün 1123’üncü hafta çekilişi yapıldı. Geçen hafta yapılan çekilişte 6 bilen olmamış, 3 haftadır devreden büyük ikramiye tutarı, 5 milyon 700 bin 145 lira 8 kuruş olmuştu. İşte 19 Mayıs Sayısal Loto sonuçları!

Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı! (19 Mayıs 2018)

19 MAYIS SAYISAL LOTO SONUÇLARI

3, 4, 5, 21, 24, 34.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SAYISAL LOTO İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Sayısal Loto çekilişi sonucunda 3, 4, 5 ve 6 bilen talihliler ikramiye almak için hak kazanır. İkramiye kazanan talihlilerden;

3 ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilenler loto bayileri veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilen ve büyük ikramiye kazanan talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

Sayısal Loto çekilişinde 6 bilenin çıkmaması halinde, ikramiye tutarı sonraki hafta 6 bilene verilmek üzere devreder. Devir işlem sayısı en fazla üç olabilir. İkramiye dördüncü haftaya devreder ve dördüncü hafta yapılan çekiliş sonucunda 6 bilen çıkmaz ise, ikramiye beş bilenler arasında paylaştırılır.

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Henüz reşit olmamış kişiler, Sayısal Loto çekilişine katılamazlar. Katılsalar bile ikramiye kazandıkları ikramiyeyi alamazlar.. Çekiliş kuponu, 1’den 49’a kadar sayıların yer aldığı kolonlardan oluşur. Her kolondan 6 sayı seçilir ve işaretlenir. Oynanan her kolon için ücret ödenir. Kuponlardaki işaretlemelerin kırmızının harici bir renkte kalemle dik şekilde yapılması gerekir.

Haberin Devamı

Oynanan sayıların gelecek birden fazla çekiliş için geçerli olması isteniyorsa, kupondaki çoklu çekiliş seçeneğinden 2, 3 ve 4 çekiliş için oynama yapılabilir. Kuponlar loto bayilerinde bulunan terminallerde otomatik olarak da doldurulabilir. Çekiliş için katılım sınırı bulunmaz, istenilen sayıda kolon ile katılım sağlanabilir.

SAYISAL LOTO KUPONU YIRTILDIĞINDA NE YAPILMALI?

Sayısal Loto kuponunun oynandıktan sonra korunması gerekir. Çekilişler sonucunda talihlilere ikramiyenin verilebilmesi için; çekilişte belirlenen sayıların, barkotun, güvenlik numarasının ve bilet arka yüzündeki seri numaraların okunması gerekir. Eğer Sayısal Loto kuponu sistem tarafından kabul edilmiyorsa, zaman aşımına uğramışsa, iptal ya da tahrif edilmişse ve yırtılmışsa bu kuponlar için ikramiye verilmez.

Haberin Devamı