Gazete Vatan Logo

Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı! (9 Mayıs 2018)

Şans Topu’nda bugün 882’nci hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta çekiliş sonucunda 5 artı 1 bilen 2 talihli 394 bin 868 lira 65 kuruşluk büyük ikramiyenin sahibi olmuş, talihlilerin, Ankara’nın Çankaya ve Antalya’nın Manavgat ilçesinden kuponlarını yatırdıkları açıklanmıştı. İşte 9 Mayıs Şans Topu sonuçları...

Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı! (9 Mayıs 2018)

9 MAYIS ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

2, 7, 11, 19, 27 + 6

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ŞANS TOPU İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Şans Topu çekilişi sonucunda; 1+1, 2+1, 3, 3+1, 4, 4+1, 5 ve 5+1 bilen talihliler ikramiye almak için hak kazanır. İkramiye almaya hak kazanan talihliler arasından;

1+1, 2+1, 3 ve 3+1 bilenler loto bayilerinden,

4+1 ve 5 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

5+1 bilenler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini tahsil edebilirler.

Şans Topu’nda kazanılan ikramiyelerin bir yıl sonunda alınması gerekir. Bir yıl içerisinde alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz.

ŞANS TOPU ÖZELLİKLERİ

Şans Topu, iki farklı sayı kümesi içinden belirlenen sayıda numara seçme esasına dayalı olan sayısal bir oyundur. İlk sayı kümesi 1’den 34’e kadar olan sayılardan, ikinci sayı kümesi de 1’den 14’e kadar olan sayılardan oluşur. Çekilişe katılanlar ilk sayı kümesinden 5 adet, ikinci sayı kümesinden de 1 adet sayıyı seçip işaretleyerek oyuna katılabilirler.

Haberin Devamı

Şans Topu, yaygın ikramiye vermeye uygun bir oyun türüdür. Bu nedenle de ikramiye grup sayısı fazladır. Büyük ikramiye tutarı için gerekli olan 5+1’in bilinme olasılığı diğer oyunlar ile kıyaslandığında daha yüksektir. Şans Topu çekilişleri her hafta Çarşamba günü Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenir. Çekiliş için her Perşembe sabahından, Çarşamba günü saat 21.00’a kadar katılım sağlanabilir.

Kupon doldurulurken katılımcıların kırmızı kalem kullanmaması ve işaretlemeleri dik olarak yapması gerekir. Oynanan her kolon için ücret ödenir.