Gazete Vatan Logo

Şans Topu çekilişi sonuçları belli oldu! (6 Haziran 2018)

Şans Topu’nda bugün 886’ncı hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta Şans Topu çekilişi sonucunda 5 artı 1 bilen 1 talihli büyük ikramiyenin sahibi olmuş, talihli, 758 bin 246 lira 10 kuruş ikramiye almaya hak kazanmıştı. İşte 6 Haziran Şans Topu sonuçları...

Şans Topu çekilişi sonuçları belli oldu! (6 Haziran 2018)

30 MAYIS 2018 ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

13, 18, 28, 30, 33 + 13

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ŞANS TOPU İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Şans Topu çekilişlerinde toplam 7 ikramiye grubunda ikramiye dağıtımı yapılır. Çekiliş, yaygın ikramiye için uygundur. Talihlilerin 5+1 bilme olasılığı diğer çekilişler ile kıyaslandığında daha fazladır. İkramiye kazanan talihliler arasından;

1+1, 2+1, 3 ve 3+1 bilenler loto bayilerinden,

4+1 ve 5 bilenler loto bayileri ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

5+1 bilen ve büyük ikramiye almaya hak kazanan talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

Şans Topu çekilişleri için katılım sınırı bulunmaz. Katılım için istenilen sayıda kolon doldurulabilir. Kazanılan ikramiyelerin ödemesinin bir yıl içerisinde talep edilmesi gerekir. Bir yıl sonunda alınmamış olan ikramiyeler için zaman aşımına uğramış olmaları sebebiyle ödeme yapılmaz.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu çekilişleri için 18 yaşından küçük olanlar kupon dolduramazlar. Kupon doldurup katılım sağlamış olsalar da ikramiye verilmez. Şans Topu çekiliş kuponunda iki sayı kolonu bulunur. Birinci sayı kümesinde 1’den 34’e kadar sayı bulunur ve 5 tane sayı seçilir. İkinci sayı kümesinde de 1’den 14’e kadar sayı bulunur ve 1 tane sayı seçilir. Çekilişe katılacak olanların işaretlemeleri dik olarak yapması ve işaretlemelerde kırmızı kalem kullanmaması gerekir.

Haberin Devamı

Çekiliş için oynanan kolon iptal edileceği zaman, kolon altında yer alan iptal kutucuğunun işaretlenmesi yeterlidir. Doldurulan kolonun gelecek çekilişler için geçerli olması için de çoklu çekiliş seçeneği işaretlenebilir. Şans Topu çekilişi, her hafta Çarşamba günü gerçekleştirilir. Çekilişe katılmak isteyenler, Perşembe sabahından Çarşamba günü saat 21.00’a kadar kupon doldurabilirler.