Gazete Vatan Logo

Şans Topu çekilişi sonuçları belli oldu! (22 Kasım 2017)

Şans Topu çekilişinde bugün 858’inci hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta çekiliş sonucunda büyük ikramiye üç talihliye çıkmış, 257 bin 20 lira 60 kuruşluk büyük ikramiyenin sahibi olmuştu. İşte Şans Topu'nun bu haftaki (12 Kasım 2017) çekiliş sonucu...

Şans Topu çekilişi sonuçları belli oldu! (22 Kasım 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Şans Topu çekilinin 22 Kasım 2017 sonuçları belli oldu. Haftanın şanslı rakamları ve kazananlar şöyle:

13, 15, 22, 24, 31, +9


ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ŞANS TOPU İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Şans Topu ikramiyeleri, kazanılan ikramiye tutarına göre farklı yerlerden verilir. Çekiliş sonucunda ikramiye almaya hak kazanan talihliler arasından;

1+1, 2+1, 3, 3+1 ve 4 bilenler loto bayilerinden,

4+1 ve 5 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

5+1 bilen talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilir.

Çekilişte ikramiye kazanan talihlilerin, bir yıl içinde ikramiyesini ilgili yerden alması gerekir. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için ödeme yapılmaz.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu kuponunda iki sayı kümesi yer alır. Birinci sayı kümesi 1’den 34’e kadar, ikinci sayı kümesi de 1’den 14’e kadar olan sayılardan oluşur. Birinci sayı kümesinden 5, ikinci sayı kümesinden 1 tane olmak üzere toplamda 6 sayı seçilir ve işaretlenir. Böylece bir kolon oynanmış olur. Oynanan her kolon için ücret ödenir. Çekilişe katılım sınırı bulunmaz. İstenilen sayıda kolon doldurularak çekilişe katılım sağlanabilir.

Haberin Devamı