Gazete Vatan Logo

Şans Topu çekilişi sonuçları (18 Ekim 2017)

Şans Topu oyununda bugün 853’üncü hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta çekiliş sonucunda büyük ikramiye iki talihli arasında paylaşılmıştı. 18 Ekim 2017 Şans Topu çekilişi sonuçları belli oldu.

Şans Topu çekilişi sonuçları (18 Ekim 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından Şans Topu çekilişi gerçekleştirildi. Merakla beklenen kazandıran numaralar açıklandı. İşte Şans Topu'nun bu haftaki sonuçları...

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ŞANS TOPU İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Şans Topu çekilişleri her hafta Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilir. Çekiliş sonucunda 1+1, 2+1, 3, 3+1, 4, 4+1, 5 ve 5+1 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanırlar. İkramiye almaya hak kazanan talihliler arasından;

1+1, 2+1, 3, 3+1 bilen talihliler loto bayilerinden,

4+1 ve 5 bilen talihliler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

5+1 bilen ve büyük ikramiye almaya hak kazanan talihliler ise Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

Çekiliş ile ikramiye kazanan talihliler, bir yıl içinde ikramiyesini almalıdır. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Haberin Devamı

Şans Topu iki kolondan oluşur. Kolonların bir tanesinde 1’den 34’e kadar, diğerinde ise 1’den 14’e kadar sayılar yer alır. İlk sayı kümesi içerisinden 5 tane, ikinci sayı kümesinden de 1 tane sayı seçilir ve işaretlenir. Böylece bir kolon oynanmış olur. Oynanan her kolon ayrı ücretlendirilir. Çekilişe katılmak isteyenler, Perşembe sabahından itibaren Çarşamba günü saat 21.00’a kadar kupon doldurarak çekilişe katılabilirler.