Gazete Vatan Logo

Sahte içki davasında savcı 25 yıl istedi

İmal ettikleri sahte içkiyle bir kişinin ölümüne neden oldukları iddia edilen sanıklar hakkında savcıolası kastla ölüme sebebiyet vermek’ten dava açtı

Sahte içki davasında savcı 25 yıl istedi

Sattıkları sahte içkiyle bir kişinin ölümüne neden oldukları iddiasıyla yargılanan sanıklar hakkında savcı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Savcı, sahte içkiyi sattığı öne sürülen büfecinin ‘olası kastla ölüme sebebiyet’ vermekten 25 yıla kadar hapsini talep etti.

İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada tutuklu sanıklar Metin Şahin ve Nihat Bahadır avukatlarıyla birlikte hazır bulundu. Duruşmada duruşma savcısı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Serdar Milyoner’in şüpheli Metin Şahin’in işletmeciliğini yaptığı büfeden içki aldığı anlatılan mütalaada, ölen Milyoner’in bu içkiyi içtikten sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Adli Tıp Raporuna göre ölen Milyoner’in metanol (Alkol) zehirlenmesinden hayatını kaybettiği belirtilerek, büfe işletmecisi Metin Şahin’in olası kastla ölüme sebebiyet vermekten 20 yıldan 25 yıla kadar hapsi talep edildi. Diğer sanık Nihat Bahadır hakkında ise bu suçu işlediğine dair yeterli delil olmadığı için beraat istedi.