Gazete Vatan Logo

Akciğer Temizleme Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...akciğer Temizleme Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

Akciğer temizleme işlemleri solunum yolları için oldukça faydalıdır. Sosyal hayatta pek çok toz ya da zararlı dumana maruz kalabiliriz. Akciğerin dolması solunum yollarını da kötü etkilemektedir. Kekik çayı ve kekik suyu tüketimi en faydalı kürlerden biridir. Kekik çayı hem nefesi açmakta hem de akciğerleri temizlemektedir.

Akciğer Temizleme Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...akciğer Temizleme Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

Okaliptüs balgam söktürücü etkisi olan ve akciğerleri temizleyen en sağlıklı içeriklerden biridir. Okaliptüs içerisinde bulunan sineol nefes alımını kolay hale getirmektedir. Üstelik kekik, biberiye yağı ve okaliptüs ile hazırlanan kürler akciğerleri temizlemektedir.

Akciğer Temizleme Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri 

Akciğer temizleme kürü farklı malzemeler kullanılarak yapılmaktadır. Bu tarif ilk olarak kekik suyu, çayı ya da yağı ile hazırlanmaktadır. Solunum yollarını temizlemeyi hedefleyen biberiye de bu kürlerin içerisinde yer almaktadır.

Öksürük problemi olan ve solunum yollarında sıkıntı yaşayan kişiler akciğerlerini temizlemek için biberiye ve kekik çayını tercih etmektedir. Düzenli aralıklar ile tüketilmesi tüm akciğeri temizlemektedir. Aynı zamanda okaliptüs katılarak tüketilmesi de kısa sürede etkisini arttırmaktadır.

Akciğer Temizleme Kürü Nasıl Yapılır?

Akciğer temizleme kürü için kullanılan malzemeler kişinin damak zevkine göre tercih edilmektedir. Nane solunum yollarının açılmasını ve temizlenmesini sağlayan en etkili ürün çeşitlerinden biridir. Zararlı bakteri ve mikropları ortadan kaldıran nane temiz bir solunum alanı oluşturur.

Haberin Devamı

Akciğer temizliğinde de mentol yerine geçmektedir. Nane çayı, nane detoks suyu ve benzeri ürünler akciğerlerin tamamen temizlenmesine yardımcı olur.

Akciğer Temizleme Kürü Nasıl Kullanılır?

Akciğer temizleme kürü sabah akşam olmak üzere günde 2 kere tüketilmektedir. Özellikle boğaz ağrısı ve öksürük problemleri yaşayan kişiler bu kür sayesinde daha rahat bir solunum gerçekleştirmektedir. Aynı zamanda vücutta biriken toksinlerin atılmasında da en etkili yöntemlerden biridir. Ihlamur, mentol içerikli nane, okaliptüs ve kekik bu kür içerisinde yer alan besinlerdendir.

Akciğer Temizleme Kürü Faydaları Nelerdir?

Akciğer temizleme kürü tüm solunum yollarının temizlenmesine yardımcı olur. Üstelik öksürük ve nefes darlığı problemlerini de ortadan kaldırır. Boğazı nemli tutmaktadır. Bu şekilde nefes alımı daha rahat, temiz ve sağlıklı bir şekilde gerçekleşmeye başlar.

Haberin Devamı