Gazete Vatan Logo

Rüya yorumlarının kolayca yapılabilmesi için rüya tabirleri sözlüğü internette yer alıyor!

Rüya tabirleri rüyaları yorumlanmasında yardımcı olan bir bilgi kaynağıdır. Uzman kişiler tarafından hazırlanmış olan rüya tabirlerini gördüğünüz rüyadan etkisinde kaldığınız bir olay yada bir sembolün karşılığı olarak faydalanarak bulabilmeniz mümkündür. Rüya yorumlarının kolay yapılması için online rüya tabirleri sözlüğü geliştirilmiştir.

Rüya yorumlarının kolayca yapılabilmesi için rüya tabirleri sözlüğü internette yer alıyor!

Günlük hayatta pek çok iş ile meşgul olmaktayız. Bu işlerin birçoğu bizlere bir şeyler kazandırsalar da bizde bıraktığı etkisi yorgunluk olmaktadır. Bu yorgunluk sadece fiziksel bir yorgunluk değildir. Aynı zamanda zihnimizde zaman zaman yorgunluk oluşabilir ve hatta birçoğumuzda bunun etkisi olarak baş ağrıları hisseder. Günlük hayatın bizlere getirmiş olduğu streslerde bu yorgunluğun sebeplerindendir. İnsanlar kafalarını dağıtmak için birçok aktivite de bulunurlar. Bu aktiviteler her ne kadar zihni dinlendirseler de fiziksel yorgunluğa yorgunluk katmaktadırlar. Bu nedenden dolayı uyku en doğal dinlenme aktivitesidir. Uyku esnasında insanlar hem zihinlerini dinlendirirler hem de bedenlerini. Böylelikle bir diğer günün stresine ve temposuna kendilerini dinlendirerek hazırlanmış olurlar.

RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Uyku saati erişkin kişilerde ortalama 8 saat olarak belirlenmiştir. Ancak çocuklarda ve hala gelişim gösteren çocuklar bu saat 10-16 saat olarak değişmektedir. Gelişim çağında olan çocukların uyuma saatlerinin fazla olmasının sebebi uyku esnasında birçok büyüme hormonu salgılanmaktadır. uyku birçok vücutsal faaliyette de yardımcı olmaktadır. Uyku esnasında beyin yaşamsal faaliyetleri minimum düzeye indirgeyerek vücudun daha az enerji yakmasını sağlayarak bedeni dinlendirir. Bilincimiz uyku esnasında kısmen olarak kapalıdır diyebiliriz. Uyku esnasında bu nedenden dolayı bazı gördüğümüz görüntüler olabilir. Bunlara rüya denir. Rüyalar yorumlanması gereken bir konudur. Kişiye birçok mesaj verirken rüyalar bir taraftan da kişinin de bilinçaltını yansıtmaktadır. Rüyalarda görülen sembollerin ve olayların karşılığı olarak yazılan bilgilerin toplandığı bilgi kaynağın rüya tabirleri denir. Kişiler rüya tabirlerini yorumlamak için öncelik ile zihinlerinde kalan bir sembol ya da bir olay belirlerler. Rüyalar yorumlanırken üç kısma ayrılırlar. Mesajcı rüyalar; kişiye mesaj verdiği düşünülen rüyalardır bu mesaj kişinin anlayacağı şekilde de görülebilir fakat çoğu zaman kişinin yorumlanmasına göre de değişir. Rüya tabirlerine bakılarak bu rüyalar yorumlanabilirler. Diğer bir rüya çeşidi ise alelade rüyalardır. Bu rüyalarda kişinin günlük hayatta yaşadığı şeylerin tersi olarak veya anısı olarak görülür. Bu rüyalar yorumlanamaz rüyalardır. Dolayısı ile rüya tabirlerine ihtiyaç yoktur. Diğer bir rüya çeşidi ise kişide korku ve endişeye sebep olan rüyalardır. Bu rüyalar eğer kişiye çok sık görünüyorsa ve hatta kişinin uykusunun bölünmesine neden oluyorsa kişi mutlaka bir uzman hekim tarafından muayene edilmelidir. Eğer bu rüyalar çok sık görülmüyorsa bu rüyalarda rüya tabirlerinden bakılarak yorumlanabilir.

Haberin Devamı