Gazete Vatan Logo

Rüya tabirleri sözlüğü ile tüm rüyaların ne anlama geldiğini öğrenin!

Rüya tabirleri sözlüğü ile tüm rüyalarınızı yorumlayabilirsiniz. Rüya tabirleri, merak edilen rüyaların yorumlanması konusunda oldukça önemlidir. Rüya tabirleri sözlüğü ile İslami açıdan rüya yorumu yapmanız da mümkündür.

Rüya tabirleri sözlüğü ile tüm rüyaların ne anlama geldiğini öğrenin!

Bu zamana kadar yapılan araştırmalar doğrultusunda insanların uyumadan hayatlarına devam edebileceği maksimum sure 18 gün 22 saat olarak ölçülmüştür. Eğer, yattıktan en geç 5 dakika süre içerisinde uyuyamıyorsanız bu durum uykuya ihtiyacınızın olduğu anlamına gelmektedir. Sizlere rüya tabirleri ile ilgili temel bilgiler hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgi vereceğiz. Yetişkin bir birey ortalama her gece uykusunda yaklaşık olarak 1 ile 3 saat arasında rüya görmektedir. İnsanlar çok büyük bir çoğunlukla neredeyse hepsi diyebileceğimiz arada istisnaların çıkabildiği tabii ki gözlerini kapatarak uyumaktadırlar. Yeni anne baba olmuş bireyler ise 12 yıl içinde uykuları yaklaşık olarak 400 ile 750 saat feda ederler. Gözleri gerçek hayatı görmeyen bir kişi bir rengi ya da hiçbir şeyi daha önceden görmemiş tadını almamış, koklamamış, okunmamış duygularına yine de sahiptir. Normal bir insanın uykuya dalabilmek için gerekli olan ideal süre 15 dakika olarak ölçülmüştür.

RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Haberin Devamı

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Vücutta yer alan endokrin sisteminin işleyiş düzenine göre kan basıncını kontrol altında tutar, bazı hastalıkları tedavi amacıyla görülen rüyalar ve çeşitli ilaçlar ve rüyaların işleyişiyle içeriye çoğu zaman etkilemektedir. Doğuştan kör olmayan lakin çocuk yaşta görme duyurusunu duyusunu yitirmiş biri rüya esnasında gördüğü şeyler cisimlerden ve renklerden ibarettir. Rüya tabiri, rüyalarda görülen imgelemlerin ne anlama geldiğini, ''haberci rüyalar'' diye adlandırılan, mesaj taşıyan rüyaların açıklanması olayıdır. Yapılan araştırmalara göre bazı rüyalar psikofizyolojik nedenlerden kaynaklanmaktadır ve bu rüyaların yorumlanmasına gerek yoktur. Bu sebeple araştırmacılar rüyalarında gördükleri simgelerin ne anlama geldiğini öğrenmek isteyen kişilerin önce rüyalarının haberci rüya mı yoksa psikofizyolojik kaynaklı bir rüya mı olduğunu çözmesinin gerekli olduğunu söylemektedirler. Bunu çözmek ise iki rüya çeşiti hakkında bilgilenme ve tecrübe kazanma ile olacaktır. Bu iki rüya çeşidi arasında ki temel farklar ise şöyledir; Psikofizyolojik rüyaların bir amacı yoktur, gelişi güzel ve birbirleri ile bağlantısız imgelemleri barındırır. Haberci rüyalar ise daha amaçlıdır ve belli bir düzene sahiptir. Psikofizyolojik rüyalar kişinin ruh hali ve durumuyla yakından ilgilidir. Aldığı rahatsız edici bir haber ya da sevindirici bir habere göre şekillenebilir. Ancak haberci rüyalar ise kişinin ruh hali ve durumuyla ilgili olmayıp, kişinin bilmediği imaj ve simgeleri içermektedir. Rüya tabirleri ile rüya yorumlarını okumak artık çok daha kolaydır. Rüya tabirleri sözlüğü, internet sistemi üzerinde bu görevi gören önemli bir araç haline gelmiştir. Rüya tabirleri sözlüğünden siz de kolaylıkla yararlanabilirsiniz. Rüya tabirleri sözlüğü ayrıca İslami açıdan da rüya yorumu yapmanıza yardımcı olur.

Haberin Devamı