Gazete Vatan Logo

Rüya tabirleri online uygulaması ile rüya anlamlarınızı öğrenin!

Rüya tabirleri günlük hayatta sık başvurduğumuz uygulamalardandır. Gördüğümüz rüyaları yorumlamak üzere rüya tabirlerine danışırız. Rüya tabirlerinde gördüğünüz rüyada sembol yada olayların karşılığı ve yorumu yazacaktır.

Rüya tabirleri online uygulaması ile rüya anlamlarınızı öğrenin!

Günlük hayatta bir çok işle meşgul oluruz. Bu işlerin hem zihnimizde hem de bedenimizde etkisi vardır. Yorgunluk olarak bizde hissedilen bu etki için kişinin dinlenmesi gerekmektedir. Uzmanlara göre en iyi dinlendirici aktivite ise uyumaktır. Erişkinlerde uyuma süresi günlük olarak ortalama 8 saat olarak belirlenmiş ve çocuklarda ise günlük 16 saat olarak belirlenmiştir. Kişilerin uyku düzeninin olması günlük işlerimize de yansımaktadır. Ne kadar dinlenebilmiş isek ertesi günün temposuna o kadar hızlı bir şekilde uyum sağlamaktayız. Uyku insanoğlunun en temel ihtiyaçlarından biridir. Hatta öyle ki bazı hormonlar sadece uyuma sırasında salgılanmaktadır.

RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Uyku hem zihnimizi dinlendirirken hem de bedenimizi de dinlendirmektedir. Uyuma süresi boyunca beyin bütün vücut fonksiyonlarını minimum düzeye indirgeyerek kişinin enerji harcamasını önler. enerji harcamasını önlerken de sadece vücudun yaşamını sürdürmesi için gerekli enerji miktarını atmaktadır. Fazlasını atmayarak vücudun tam anlamı ile dinlenmesine sebep olmaktadır. Uyku esnasında bilinç her ne kadar tam anlamı ile kapalı olmasa da bazen kontrol altına alamayacağımız vaziyette olabilir. Böyle durumlarda uyku esnasında rüya görme olasılığımız artacaktır. Uyku esnasında gördüğüm şekiller olaylar ya da kişiler bazen bize mesaj verir. Bazen ise yaşadığımız günlük olaylardan etkilendiğimiz anlamına gelir. Rüyalarda gördüğümüz kişiler son yapılan araştırmalara göre hiç görmediğimiz kişilerin olması olasılığı oldukça düşüktür. Mutlaka herhangi bir yerde karşılaştığınız ancak farkında olmadığınız kişileri bilinç hafızaya atar ve bunların yansıması olarak sizlere bu kişileri rüyada gösterir. Mesajcı rüyalar her ne kadar bilimsel bir açıklaması olmasa da nadir de olsa bazı kişilerin gördüğü rüyalardır. Bu rüyalar geleceğe dair sizlere mesaj vermekte bazen bu mesajları açık bir şekilde verirken bazen sizleri rüya tabirlerine yönlendirerek bu anlamı sizlerin çıkarmasını isteyen rüyalardır. Gerçek olmayan rüyalar ise gün içerisinde yaşadığınız bazı olayların tekrarını ya da tam tersini sizlere göstermektedir. Bu bilinçaltınızın bu olaydan ne kadar etkilendiğini gösterir. Ancak bu rüyayı yorumlamak veya rüya tabirlerine başvurmak anlamsız olacaktır. Rüya tabirlerine başvurarak bazen sizlere anlamlı gelecek yorumlara ulaşabilmeniz gerçek olan yani mesajcı rüyalar için geçerlidir. Diğer bir rüya çeşidi ise kabus ya da kara basanlardır. Bu rüyalar kişinin genelde psikoloji durumunu yansıtmaktadır. Eğer bu rüyaları oldukça sık görüyor ve hatta uykularınızın bölünmesine sebep oluyorsa bir an önce uzman bir hekime danışmanı gerekebilir. Bu rüyalar sizleri rahatsız etmiyor ancak pekte olumlu denilecek etkiler bırakmıyorsa bu rüyalarda yorumlanabilir ve yorumlanmak üzere rüya tabirlerine başvurulması mümkündür.

Haberin Devamı