Gazete Vatan Logo

Rüya 3. yeni bölümünde Elif zor durumda!

Rüya 2. son bölümüyle dün akşam izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Show TV'nin yeni yaz dizisi Rüya'da Elif ile Bulut herkesi karşısına alarak bildikleri yoldan ilerledi. Rüya'nın 3. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Rüya 3. yeni bölümünde Elif zor durumda!

Show TV'n in yeni dizisi Rüya daha ilk bölümden herkesin ilgisini çekmeyi başardı. Rüya'nın dün akşamki son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlanan Rüya'da Elif kaçırılıyor mu? İşte Rüya dizisiyle ilgili tüm gelişmeler...

RÜYA 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

RÜYA 2. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Selami bu durumu kendisine yediremez artık bu bir namus meselesidir. İnan Elif ve Bulut’un peşinden koşar ancak yetişemez. Alaz Noyan gerçek babasının ölüm döşeğinde olan annesi Nuran’dan Cihan Giray olduğunu öğrenmiştir. Alaz 25 senedir koca bir yalan içinde büyütülmüş olduğunu hazmedemez öfkesi giderek büyür. Nuran ve Giray’lar ailesini bekleyen son ne olacak? Bulut’un ısrarıyla Giraylar ailesi Ardalı ailesi ile tanışmak için evlerine gider. Ruhşan’ın tüm ev halkına bir sürprizi vardır. Alaz’ın planları Giraylar ailesini ve Nuran’ı nasıl etkileyecek? Bulut’un sürpriz evlilik teklifine Elif ne cevap verecek?