Gazete Vatan Logo

Rising Star yok Morgül optik var

Ülkede yükselecek bir yıldız kalmadığından bu görevi yarışmada Yılmaz Morgül’ün gözlükleri üstleniyor...

Rising Star yok Morgül optik var

Yılmaz Morgül nev-i şahsına münhasır ünlülerimizden. Her bulunduğu ortamda farklılığını mutlaka hissettirir. Survivor yarışması için tropik bir ıssız adaya gitti. Elendiği güne kadar Yılmaz’ın yaptıkları konuşuldu. Baktılar reyting getiriyor. Morgül nam-ı diğer Purplerose’u, Rising Star adında bir yarışmanın jürisine aldılar. Ülkede artık “rise edecek star” yani yükselecek bir yıldız kalmadığı için programa ilgi çekme görevini yine Yılmaz üstlendi. Şimdi yarışmadan, yarışmacılardan ve diğer jüri üyelerinden çok birbirinden çılgın özel tasarım gözlükleri konuşuluyor. Yılmaz hayatından memnun. Taktığı gözlüklerden dördünü çılgın kostümleriyle tanınan Amerikalı şarkıcı Lady Gaga’ya yolladığını söylüyor. Yarışma da Purplerose’un antik gözlükleri sayesinde hasbel kader devam ediyor. Sizin anlayacağınız ekranda son durum: Rising Star filan yok, Morgül Optik var!

Düğün, doğum bedava bir de cebe para

Ünlü olmanın çeşitli avantajları var. Düğününü, doğum yapmanı masraftan çıkartıp kazanç haline getirebilirsin. Bunun dünyada bir dolu örneğini gördük. Hollywood yıldızları magazincilere düğün fotoğraflarını sattı. Bebeği olan fotoğrafını çektirip hatırı sayılır para kazandı. Örneğin, Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti tam 8 yıl önce bebeklerinin fotoğrafını yayınlama hakkını 15 milyon dolar gibi rekor bir ücret karşılığı People&Hello dergilerine satmıştı. Onlarda olur da bizde niye olmasın? Bodrum’da yazları şezlonglarda uzanmaları için bazı sosyetik beach’ler medyatik güzellere para veriyordu. Şimdi sıra hastane yataklarında. 6 aylık hamile popçu Gülşen’e de bazı özel hastaneler doğumunu yapabilmek için üste para teklif ediyorlarmış. Ünlüysen düğün, doğum bedava.

Haberin Devamı

Çok çok ünlüysen bir de cebe para!

Gözden aşk okumak

Gözlerden aşk okumak kolay değildir. Herkes yapamaz. Kahve Falı, El Falı, Tarot Falı gibi. Kahve Falı için fincanın içini görmek gerekir. El Falı için sol elinin avuç içini görmek gerekir. Tarot Falı için 78 karttan oluşan destedeki kağıtlara bakmak gerekir. Gözlerden aşkı okumak için ise meğer gözleri görmek gerekmiyormuş. Derin Mermerci ile eşinin sokakta yanyana yürürken fotoğrafını çekmişler. İkisinin de gözünde kapkara güneş gözlükleri. Fotoğrafın altına “Aşkları gözlerinden okunan çift” diye yazmışlar. Marifet görmek değil hissetmek.

Haberin Devamı

I love İstanbul

Bir zamanlar oyunculuk yapan Leyla Bilginel Phuket Adası’na yerleşmiş. İşleri için arada bir İstanbul’a geliyormuş. Bebek’te rastladığı muhabirlere söylemiş. 8 yaşındaki oğlu ile Phuket’ta yaşamaktan son derece memnunmuş. “Orada İstanbul’daki stresi yaşamıyorum. İnsanlardan saygı görüyorsunuz. Burayı hiç özlemiyorum” demiş. Kendisiyle aynı fikirde değilim. Trafiğiyle, kavgasıyla, gürültüsüyle, bitmek tükenmek bilmeyen yapılanmasıyla, her geçen gün artan kalabalığıyla İstanbul gibisi yok. Heyecan, dinamizm, ilginç olaylar, devamlı değişen gündem hepsi İstanbul’da. Buraya alışan başka yerde yapamaz. Bir süre sonra sıkıntıdan bunalıma girer. Hele Phuket gibi sakin ve sessiz bir yerde. Hep ondan şikayet ederiz. Ama onsuz asla yapamayız. Dünyanın neresinde olursanız olun. İstanbul’u özlememek bence imkansız. I love İstanbul!

Haberin Devamı