Gazete Vatan Logo

Resim İstanbul Orman'da 230 bin liraya 1+1

Resim İstanbul Orman’dan, ev sahibi olmak isteyenler için cazip fırsat...

Ortadoğu Grup, İstanbul’un oksijen oranı en yüksek bölgesinde, Aydos Ormanı’nın hemen yanında inşa edilen projesi Resim İstanbul Orman’dan, ev sahibi olmak isteyenler için cazip fırsatlar sunan bir kampanya başlattı. Resim İstanbul’un ev almayı kolaylaştıran yeni yıl kampanyası kapsamında 1+1 dairelerin peşin fiyatı 230 bin liradan başlıyor
Ortadoğu Grup, her sabah uçsuz bucaksız orman manzarasına uyanmak isteyenler için Sancaktepe’de Resim İstanbul Orman projesini hayata geçiriyor. Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında inşa edilen proje yeni yıl kampanyasıyla dikkat çekiyor. Resim İstanbul Orman’ın ay sonuna kadar devam edecek olan kampanyası kapsamında konut alıcısına cazip fiyatlar, avantajlı ödeme planları ve sürpriz indirimler sunuluyor. Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Ev hayalinizi ertelemeyin. İstanbul’da bu ödeme alternatiflerini, bu indirimleri ve bu ormanı bir daha bulamazsınız” dedi.
1+1 daireler peşin 230 bin TL
Kampanya kapsamında Resim İstanbul’da 1+1 dairelerin peşin satış fiyatının 230 bin liradan başladığını belirten Gür, “2+1 dairelerin peşin satış fiyatı 357 bin liradan, 3+1 dairelerin peşin satış fiyatı 485 bin liradan, 4+1 dairelerin peşin satış fiyatı ise 798 bin liradan başlıyor” diye konuştu. Resim İstanbul’un 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa edildiğini belirten Gür, müşterilerin satış ofisinde de sürpriz indirimlerle karşılaşacaklarını belirtti.
Mehmet Gür’ün verdiği bilgiye göre Resim İstanbul sevdikleriyle her mevsim keyifli vakit geçirmek isteyenler için hem açık hem kapalı alanda pek çok farklı aktivite sunuyor.
Yüzde 81.3’ü açık alanlara ayrılan proje, muhteşem peyzajıyla daire sakinlerine keyifli bir yaşamın kapılarını aralıyor. Sosyal alanlarıyla fark yaratan Resim İstanbul’da dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları, tematik bahçeler ve açık hava sineması bulunuyor. Resim İstanbul’da yer alan kapalı sosyal tesiste de kapalı havuzun yanı sıra hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve faaliyet odaları yer alıyor.
Sancaktepe’nin kalbinde
Sancaktepe’de inşa edilen Resim İstanbul, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Anadolu yakasının kalbinde Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde yer alan Resim İstanbul, Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Haberin Devamı