Gazete Vatan Logo
Magazin Reklam filmine rekor ücret

Reklam filmine rekor ücret

Son dönemin yıldızı parlayan oyuncularından Hazar Ergüçlü, bir internet sitesinin yüzü oldu. Genç oyuncu, 250 bin liralık anlaşmaya imza attı.

İki yıl ön­ce Ku­zey Gü­ney di­zi­sin­de Kı­vanç Tat­lı­tu­ğ’­un eşi­ni oy­na­yan Ha­zar Er­güç­lü­’nün yıl­dı­zı gi­de­rek par­lı­yor. Si­ne­ma fil­mi ve di­zi­le­rin ara­nı­lan yü­zü olan Er­güç­lü, rek­lam­la­rın da po­pü­ler isim­le­rin­den bi­ri ol­ma­yı ba­şar­dı.

İKİNCİ REKLAM FİLMİ

Geç­ti­ği­miz se­zon bir şam­pu­an fir­ma­sı­nın rek­lam­la­rın­da Se­re­nay Sa­rı­ka­ya ile bir­lik­te rol alan oyun­cu, şim­di de in­ter­net üze­rin­den alış­ve­riş ya­pı­lan bir si­tey­le an­laş­ma im­za­la­dı. Rol al­dı­ğı di­zi­de mo­da­ya tut­kun bir genç kı­zı can­lan­dı­ran Ha­zar Er­güç­lü, ye­ni rek­lam fil­min­de de bu yö­nü­nü or­ta­ya çı­ka­ra­cak.

‘HA­YAL Bİ­LE EDE­MEZ­Dİ­M’

Ba­şa­rı­lı oyun­cu­nun bu an­laş­ma­dan 250 bin li­ra al­dı­ğı öğ­re­nil­di. Di­zi­den bö­lüm ba­şı­na 15 bin li­ra alan Ha­zar Er­güç­lü, Uğur Yü­ce­l’­in ‘Be­nim Dün­ya­m’ fil­min­de de Be­ren Sa­at’­in kız kar­de­şi­nİ can­lan­dır­mış­tı. As­len Kıb­rıs­lı olan 21 ya­şın­da­ki Er­güç­lü, oyun­cu­luk ka­ri­ye­riy­le il­gi­li “Li­se­dey­ken bu­gün­le­ri ha­yal bi­le ede­mez­di­m” di­ye­rek mut­lu­lu­ğu­nu di­le ge­tir­di.

Haberin Devamı